OVO ĆE VAS RAZNEŽITI: Emotivna poruka Milice Mitrović upućene Željku, danas je VELIKI DAN! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 31.08.2022 | 08:30


Milica Mitrović i Željko Mitrović danas proslavljaju 29 godina braka, tim povodom mu se obratila na Instagram profilu!

Foto: ATA Images
OVO ĆE VAS RAZNEŽITI: Emotivna poruka Milice Mitrović upućene Željku, danas je VELIKI DAN! (VIDEO)

Vlasnica Ružičaste imperije Milica Mitrović na Instagram profilu podelila je emotivni snimak, kojim se obratila svom voljenom suprugu Željku Mitroviću povodom njihove godišnjice braka. 

Naime, Milica i Željko su već 29 godine u skladnom braku, tokom kog su proputovali i uživali u pridvnim trenucima sa naslednicama. Milica je podelila snimak na kom su se smenjivale njihove zajedničke fotografije iz mladosti i sa putovanja, a pored broja 29 stavila je tri emotikona srca. 

 

 

Milica je u jednom od intervjua za “Blic” naglasila da se znaju, sada već i trideset godina.

- To je nešto na šta sam posebno ponosna. Željko i ja se volimo više nego kada smo se upoznali, a upoznali smo se pre skoro 30 godina, valjda smo ušli u jedan ultrazreo i apsolutno ljubavlju ispunjen životni period koji je po svim svojim aspektima najtopliji i najposvećeniji period u našim životima - ispričala je Milica.

Foto: ST/D. KADIĆ

Željko Mitrović i Milica Mitrović biografija

 

- Obično savete dajemo drugima, jer ne postoji tema o kojoj bismo mi jedno drugom mogli dati savet, a uz to nas dvoje smo se za sve ove godine poprilično izveštili da poruke jedno drugom šaljemo pogledom, i to ne u obliku saveta, već u obliku dogovora - izjavio je za “Blic” tada Željko.

BONUS VIDEO: