Ovo je BRAT BLIZANAC Adama Adakatara? Sa porodičnog stabla je IZBRISAN, a sličnost je neverovatna, uhvaćen sa poznatom pevačicom! (FOTO)


IZVOR: Republika - 31.08.2022 | 07:40


Dejan Dragojević zbog nedavnih fotografija upoređen je sa Adamom Adaktarem!

Foto: Printscreen/RTV PINK
Ovo je BRAT BLIZANAC Adama Adakatara? Sa porodičnog stabla je IZBRISAN, a sličnost je neverovatna, uhvaćen sa poznatom pevačicom! (FOTO)

Pobednik rijalitija ,,Zadruga 5" Dejan Dragojević po povratku iz Egipta, zadužen je bio za snimanje spota pevačice Maje Nikolić, u režiji Dejana Milićevića. Tom prilikom Dejan je Dragojeviću napravio set fotografija, koje su izazvale burne reakcije na društvenim mrežama. 

Foto: printscreen/instagram.com/official.urosh

Maja Nikolić i Dejan Dragojević Instagram

 

Preplanulog tema, crna kosa i brada, izgledom je ovim izgledom mnoge podsetio na Adama Adaktar, a tim replikama se pridružio i Nemanja Đerić Đekson. On je ispod fotografija koje je Dejan postavio na Instagramu napisao komentar, koji je sve doveo do suza. 

- Isti si Adaktar - napisao je Đekson, na šta se Dejan samo nasmejao. 

 

 

Podsetimo, Dejan je sa devojkom Aleksandrom Nikolić otišao na luksuzno putovanje u Egipat, gde su svakodnevno uživali na plaži, ekskurzijama, i suncu. Iako se spekulisalo da je bilo mnogo drama tokom putovanja, njih dvoje su se vratili zajedno, ruku pod ruku, a kako saznajemo, po njih je došao Dejanov brat, David Dragojević na aerodrom po povratku. 

Po svemu sudeći, njihov odnos je stabilan, a kako se Aleksandra sada oporavlja od operacije hirurškog vađenja biopolimera, Dragojević je njoj privržen i brine za nju. 

Foto: Instagram

Adam Adaktar brat Instagram

 

Podsetimo, dosta se spekulisalo o bratu blizancu Adama Adaktara, koji je ,,izbrisan" sa porodičnog stabla, ali očigledno da Dragojević može zauzeti ovo klasificirano mesto u porodici ,,boga obrva". 

BONUS VIDEO: