Otkriven IDENTITET osobe koja je PRETILA Jovani Jeremić! Određen mu PRITVOR, voditeljka se odmah oglasila: Goniću ga do KRAJA!


IZVOR: Republika - 05.08.2022 | 18:45


Utvrđen identitet osobe koja je slala preteće poruke Jovani Jeremić.

Foto: Printskrin/RTV PINK
Otkriven IDENTITET osobe koja je PRETILA Jovani Jeremić! Određen mu PRITVOR, voditeljka se odmah oglasila: Goniću ga do KRAJA!

Jovana Jeremić je nedavno doživela neprijatnost kada je dobila preteće poruke od nepoznate osobe, te je ona odmah slučaj prijavila policiji. Brzom akcijom policije UKP, a po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, utvrđen je identitet osobe za koju se sumnja da je upućivao preteće poruke novinarki, prenosi Blic.

Foto: N.Mutić/Republika

Jovana Jeremić dobijala preteće poruke

Nakon toga je osumnjičenom S.M. određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova zbo sumnje da je izvršio krivično delo - ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 3 krivičnog zakonika. U tom roku će biti saslušan u tužilaštvu, nakon čega će biti odlučeno da li će mu i pod kojim osnovama biti određen pritvor.

Foto: youtube/Ami G Show

Jovana Jeremić o otkrivanju identiteta osobe koja joj je pretila

Jovana se oglasila povodom ove sitacije, rekavši da joj je veoma drago što čuje dobre vesti, kao i da će ga goniti do kraja.

- Nisam čula, niko mi nije javio, ja sam upravo došla kući sa bazena. Odlično, šta drugo da kažem, jako mi je drago zbog toga i jedva čekam da Tužilastvo odreaguje, a ja ću nastaviti da ga gonim do kraja - izjavila je Jovana za Pink.rs.

BONUS VIDEO: