Jovana Jeremić sigurna da je Maja Marinković umešana: Htela je da mi napravi problem, jer sam stala na put K*RVARLUKU!


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 29.07.2022 | 13:28


Voditeljka tvrdi da je "dvesta posto sigurna" da je Maja Marinković želela da joj napravi problem, te da je ona kriva za pretnje koje je dobila.

Foto: N. Mutić, E-Stock
Jovana Jeremić sigurna da je Maja Marinković umešana: Htela je da mi napravi problem, jer sam stala na put K*RVARLUKU!

Voditeljka Jovana Jeremić nakon višečasovnog davanja izjave povodom uznemirujućih pretnji koje je dobila putem poruka tokom jučerašnjeg dana, napustila je policijsku stanicu u Beogradu, a potom je okupljenim novinarima otkrila kako je protekao razgovor u policiji.

Kako je navela, inspektori su je posavetovali da bude oprezna, a ona će slučaj, kako kaže, isterati do kraja!

Foto: N. Mutić

Jovana Jeremić

 

- Četiri sata sam davala iskaz, detaljno smo prešli sve. Ja ću reći samo ono što smem da kažem, a to je da je policija slučaj veoma ozbiljno uzela i da će biti isteran do kraja. Inspektor mi je rekao da budem oprezna, ali da ne paničim. Poruke su jezive, ljudi su bili zgroženi i videćemo šta je u pitanju, ali ja ću ovaj slučaj isterati do kraja! - poručila je Jovana.

Budući da se u pretećim porukama navodilo ime Tamare Đurić, koja je navodno osobi koja je slala poruke dala Jovanin broj, ali i Maje Marinković, koja je navodno umešana u ceo slučaj, voditeljka je izjavila da će svi koji su učestvovali biti privedeni i saslušani.

- Mislim da ovaj lik koji mi je pretio čovek koji je patološki zaljubljen u Maju Marinković koja je to iskoristila na k**vinski način. Jednom k**va, uvek k**va, pa ko se pronađe pronašao se. Ona je to iskoristila da pošalje jednog polupsihopatu i mafijaša na Jovanu Jeremić, da on mene zastraši, što se vidi u porukama, jer on meni kaže u porukama "budeš li još jednom uzela u usta ime Maje Marniković nećeš živa doći do Pinka", i da je broj navodno uzeo od Tamare Đurić. Meni je Tamara sinoć poslala poruku i ljudski je napisala "Jovana, ja sa ovim nemam nikakve veze" - rekla je između ostalog Jovana, a potom dodala:

- U nešto sam sigurna 200 posto, a to je da je Maja Marinković umešana i da je htela da mi namesti velike probleme u životu zato što sam stala na put jednom seoskom, džiberskom k**varluku - navela je Jovana u izjavi.

BONUS VIDEO: