Milica Pavlović imala BRUTALAN UDES, mogla da ostane bez ruke: Pevačica u saobraćajki se jedva izvukla, od tad ne seda za volan! (FOTO)


IZVOR: Republika - 15.07.2022 | 18:30


Milica Pavlović se prisetila traume koja joj se javila još davne 2011. godine, kada je imala ozbiljan udes.

Foto: Printscren Instagram/ananikolicofficial
Milica Pavlović imala BRUTALAN UDES, mogla da ostane bez ruke: Pevačica u saobraćajki se jedva izvukla, od tad ne seda za volan! (FOTO)

Pevačica Milica Pavlović koja je nedavno izjavila da se lomi oko tužbe s Anom Nikolić zbog pesme "Provereno", odrasla je u malom selu kod Leskovca, a sada je otkrila da li joj je bilo teško da se prilagodi životu u Beogradu i šta joj je nateže palo.

Foto: youtube.com/AmiG Show, Instagram.com

Milica Pavlović i Ana Nikolić

 

Milica govori da joj nije bilo svejedno kada se preslila, jer nije navikla na hladne ljude, koji ne znaju ni da se jave na ulici, a potom se dotakla priče o položenoj vožnji. Iako ima vozačku dozvolu, Pavlovićeva ne seda za volan, a razlog je taj što je jednom prilikom mogla sebi baš da naškodi, jer se slupala u zid zgrade. 

Foto: Prntscrn/YouTube/HYPE TV

Milica Pavlović

 

- Položila sam, ali ne vozim. Otkriću sada. U jednom trenutku sam se zakucala u zid u garaži zgrade u kojoj živim. I onda su mi se vratila sećanja udesa koji sam imala 2011. godine i te dve operacije kada sam umalo ostala bez ruke. Čekam da me prođe. Sada imam vozača - ispričala je lepa Milica Pavlović za Telegraf. 

BONUS VIDEO: