HOROR NA SCENI, Rada Manojlović KRVAVA cela: Pevačica se PROSULA po betonu (VIDEO)


IZVOR: Republika - 13.07.2022 | 06:37


Pevačica krvavih kolena dočekala Hitnu pomoć

Foto: Republika.rs
HOROR NA SCENI, Rada Manojlović KRVAVA cela: Pevačica se PROSULA po betonu (VIDEO)

Pevačica Rada Manojlović pala na sceni dok je pevala na koncertu u Vrnjačkoj Banji i povredila oba kolena. Pevačica je od tkanine koja se nalazila na bini pomislila da je čvrsto tlo, pa se oduprela i ogrebala kolena na obe noge. 

 

 

Ona je preksinoć bila jedna od dobitnica nagrada na prestižnom muzičkom festivalu

- Vrnjačka muzička noć'' gde je dobila nagradu za pevačicu godine. Kako je u ponedeljak veče Rada pevala na žurki povodom završetka pete sezone rijalitija Zadruga, i razbolela se od zime, bilo je upitno da li će se pojaviti pred publikom u Vrnjačkoj Banji. Kako je pravi profesionalac, ona je u zadnji čas rešila da krene put banje. Nešto malo posle ponoći Rada je trčećim korakom došla do scene gde je umesto nje pevala Zorica Marković koja je takođe bila dobitnica jedne od nagrada. Rada je sa puno žara i euforije istrčala pred mnogobrojnu publiku, nagrađena gromoglasnim aplauzom. Poneta atmosferom, ona nije dobro procenila gde sme da stane na bini. Zgazila je na deo koji je bio prekriven tkaninom i pala drljajući kolena sve vreme. 

Foto: Republika.rs

Rada Manojlović krvava

 

- Meni se nikada nije desilo da sam negde pala. Na bini je bila neka zavesa, a ja sam htela da se oduprem misleći da je nešto čvrsto. Proklizala sam i posekla oba kolena. Osetila sam nesnosan bol, ali nisam ni sanjala da ću imati ovolike rane. Krv je počela da lije, videla sam tek kada je krv prešla na haljinu. 

Foto: Republika.rs

Rada Manojlović krvava na nastupu

 

- Rada Manojlović pala i iscepela kolena! Ja sam sada načisto felerična. Ipak, kada je publika tu, ništa me ne boli. Možda imam i neki lom, ali sada ne osećam. U Zadruzi sam se zaledila, toliko je bilo hladno, da sam sada na antibioticima. Nisam htela da dođem ovde, ali kada sam čula koliko je ovde ljudi, morala sam da dođem - počinje Rada dok se sve vreme grči od bola, dok joj iz oba kolena lipti krv, pa nastavlja:

- Nisam sujeverna, ali veče je ukazivalo da će nešto da se desi. Kod mene se dešavaju neobjašnjive stvari. Prvi put mi je u životu da se susrećem sa Hitnom. Nikada nisam bila u Hitnoj. Moja kardinalna greška je što nisam osigurala noge kao Sneki Babić. Sneki, ženo, svaka ti čast. Ko me kleo, nije dangubio. Prekosutra letim za Budvu, nadam se da će sve biti dobro. Prvo sutra idem ko popa da se to lepo okadi, da se očita neka molitva, pa idem na put.

BONUS VIDEO: