"Sve se srušilo kada je otišao..." Milica Glogovac progovorila o Nebojšinoj smrti, pa priznala kakav odnos ima sa njegovim roditeljima nakon GUBITKA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.07.2022 | 13:30


Milica Glogovac progovorila je najtežim danima bez njenog voljenog Nebojše Glogovca.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Foto:Promo
"Sve se srušilo kada je otišao..." Milica Glogovac progovorila o Nebojšinoj smrti, pa priznala kakav odnos ima sa njegovim roditeljima nakon GUBITKA! (FOTO)

Pokojni glumac Nebojša Glogovac pre više od četiri godine nasa je napustio, a njega je usmrti teška bolest iznenada. Iza Glogovca je ostala udovica Milica Glogovac, sa ćerkom Sunčicom, a njih dve danas žive skroman život. Milica se svim silama trudi da ćerkici obezbedi sve što joj je potrebno i da joj nadomesti očevu figuru koja joj svaki dan fali. 

Milica je progovorila o najtežem periodu, kao i koliko se promenio odnos sa Nebojšinim roditeljima. 

 

 

Neke boli, ali i neke ljubavi, nose se dok god ste živi - rekla je supruga Nebojše Glogovca i priznala da joj nije bilo lako ali da je naučila da gleda pozitivno.

Definitivno čovek može da podnese mnogo više nego što misli, ali na tom putu mora da prihvati i da je nekada okej da ne bude okej. Rekla sam sebi da život nije uvek lak i lep, ali da je nekada predivan. Život je vredan, on je dar i zato ne smemo da trošimo ono što je najdragocenije, a to je vreme sa ljudima koje volimo niti da ga traćimo na stvari koje nisu važne - objasnila je supruga Nebojše Glogovca i osvrnula se na odrastanje ćerke.

 

 

Važno mi je da ćerki odnegujem tu životnu radost, jer je i meni bilo važno da je sačuvam. Zato mi je najveći zadatak da se ona vesela budi i da se raduje svakom novom danu. Sunčica je dete puno ljubavi, pametna je i darovita, stoga mogu biti samo srećna i ponosna zbog toga u kakvo dete raste, a nedavno je napunila pet godina - rekla je Milica koja i dan-danas uz sebe ima podršku Nebojšine porodice.

 

 

- Pre svega podrška mi je moja porodica, roditelji, sestra i brat, ali i Nebojšina porodica. U kontaktu sam sa Nebojšinim sinovima iz prvog braka, svi smo i dalje jedna porodica i svi se mnogo volimo - istakla je supruga Nebojše Glogovca prenosi Story.

BONUS VIDEO: