Šta se dešava sa Slobodom Mićalović? Glumica počela da se razgolićuje na fotografijama, kratka haljina mamila uzdahe, a BUJNE GRUDI opijaju! (FOTO)


IZVOR: Republika - 01.07.2022 | 12:08


Sloboda Mićalović se potpuno opustila na fotografijama!

Foto: Instagram pritscreen
Šta se dešava sa Slobodom Mićalović? Glumica počela da se razgolićuje na fotografijama, kratka haljina mamila uzdahe, a BUJNE GRUDI opijaju! (FOTO)

Poznata srpska glumica Sloboda Mićalović oduvek je bila poznata kao dama, koja svojim prirodnim izgledom oduševljava ceo svet. Međutim, sada se desio potpuni preokret u njenom životu.

Naime, Mićalovićeva je na Instagramu objavila selfi iz lifta, gde je ispozirala u laganoj beloj kratkoj haljini s kosom vezanom u rep. Na sebi nema ni šminku, a tu je i prepoznatljiv blagi osmeh.

Ova naizgled obična fotografija bila je dovoljna da se ispod njene objave niže gomila komentara na račun glumičinog izgleda.

- Žene se ubiše da izgledaju zavodljivo, te silikoni, te botoksi... Ona zaliže kosu i obuče haljinicu... Kraj... ", jedan je od komentara, a onda su nastavili da se nižu komentari oduševljenih pratilaca: "Joj, zaboravila sam kako izgledaju prirodne obrve. Prelepo", "Nijedna joj ne može prići - neki su od njih.

Sloboda Mićalović inače temeljno brine o svom izgledu, te i ne čudi što se čini kao da ne stari.

- Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar… Sve to dođe na red, pa i lepota lica. Lice je instrument kojim ja radim i moram da imam vremena za to. A druga strana toga je i uživanje, jer odlazak kod kozmetičara je uživanje. Fantastična kozmetika stvarno čini čuda - rekla je Sloboda u jednom intervjuu.

Podsetimo, nedavno je Sloba izbacila i fotogorafije u provokativnom izdanju, na kom je pokazala bujne grudi u kupaćem kostimu.  POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: