BOLESNO! Severina OTELA sestričinu od majke, seli se iz Zagreba i sa njom započinje ZAJEDNIČKI ŽIVOT!


IZVOR: Melina GVERO - 23.06.2022 | 19:30


Sestre su se do te mere posvađale da je Marijana prijavila Severinu centru za socijalni rad.

Foto: e-stock/KOBRA
BOLESNO! Severina OTELA sestričinu od majke, seli se iz Zagreba i sa njom započinje ZAJEDNIČKI ŽIVOT!

Severina Vučković godinama ima penthaus u Zagrebu na Kozjaku, ali je sada navodno odlučila da kupi kuću na oko 30 kilometara od ovog grada. Ono što je posebno zanimljivo, a o čemu je Republika prva pisala, jeste da je Severina otela sestri Marijani Vučković Popović ćerku, što je ona sada i potvrdila pošto će baš s Mijom živeti u novoj kući.

Foto: ATA Images

Severina Vučković

Naime, pevačica se prošle godine razvela od supruga Igora Kojića, a sada s majkom Anom i sestričinom Mijom Popović planira preseljenje u mirnije delove Hrvatske, gde želi da kupi kuću.

- Severinina sestričina Mia odnedavno je udata i stanuje preko puta omiljene tetke, popularne pevačice. Mia i Seve nedavno su rešile da kupe kuću u gradu Samoboru, koji pripada Zagrebačkoj županiji i koji je oko 30 kilometara udaljen od glavnog grada Hrvatske. Vučkovićeva ne planira da proda penthaus u Hrvatskoj, već da ga izda i da s majkom Anom, sestričinom Mijom i njenom porodicom, kao i sa sinom, pređe da živi u mirnijem okruženju - piše hrvatski 24 sata.hr i otkriva koliko su Severina i njena sestričina bliske, te da se Mija upravo zbog tetke okrenula protiv majke:

Foto: printscreen/facebook

Severinina sestra

- Mia je studentske dane provela u tetkinom domu kad joj je neretko i uskakala oko brige za maloletnog sina, a sad kad je i sama postala majka, izgleda da razmišljaju o zajedničkom životu u mirnijem kvartu. Severina i Mia dodatno su se zbližile u poslednje vreme. Vučkovićkina sestričina stala je na tetkinu stranu u svađi koja je izbila između pevačice i njene sestre iz Beograda Marijane, Mijine majke.

Foto: ATA Images

Severina napušta Zagreb

Kako se dalje napominje u 24sata.hr, a o čemu je naš list već pisao, Marijana na sve načine pokušava da uspostavi kontakt s ćerkom, ali joj u tome Severina odmaže:

- Severinina sestra Marijana požalila se prijateljima da zbog pevačice nema kontakt s majkom. Sestre su se do te mere posvađale da je Marijana prijavila Severinu centru za socijalni rad, nakon čega su je posetili u njenom domu. Vučkovićeva je na kraju završila i na optuženičkoj klupi Prekršajnog suda za remećenje javnog reda i mira, odnosno vređanje socijalne radnice koju je napala preko telefona nakon što su je posetili kod kuće. Ako bi se preselila na područje Samobora, izbegla bi dodatne konflikte s radnicima Centra za socijalni rad Maksimir, na koje je već godinama ogorčena. U proteklih devet godina, koliko se bori za starateljstvo nad maloletnim detetom, svađala se s njima, psovala ih, vređala i optuživala za probleme koji su je zadesili. Pevačica se žali da radnici centra više ne žele da joj povere potpuno starateljstvo nad sinom.

BONUS VIDEO: