Stanija ŠUTNULA Marka Markovića zbog dopisivanja sa GEJEVIMA: Otkriveni SKANDALOZNI DETALJI raskida, ŽIVEO na njenoj GRBAČI kao PARAZIT?!


IZVOR: Republika - 31.05.2022 | 07:33


Stanija progovorio o raskidu sa Markom Markovićem!

Foto: Republika.rs
Stanija ŠUTNULA Marka Markovića zbog dopisivanja sa GEJEVIMA: Otkriveni SKANDALOZNI DETALJI raskida, ŽIVEO na njenoj GRBAČI kao PARAZIT?!

Dok je boravila u Americi, spekulisalo se da je veza Stanije Dobrojević i njenog dečka Marka Markovića na klimavim nogama, a starleta je odmah po povratku u Srbiju potvrdila da oni nisu u vezi već duže vreme.

- Tačno je da nismo više zajedno, daljina je učinila svoje. Ja sam došla u Srbiju da pokupim Pabla i proslavim useljenje u novi stan - potvrdila je starleta za Skandal.
Prema daljim navodima ovog nedeljnika, ona nije mogla više da provede ni dana s neradnikom koji se, navodno, po ceo dan dopisuje s gejevima. Iako nije želela da ulazi u detalje raskida, pomenuti medij je došao do saznanja da su se Stanijini problemi sa Crnogorcem samo nizali i traju već godinu dana. Naime, ona s tim više nije mogla da se bori, pa ga je neposredno pred polazak u Ameriku spakovala i poslala u Podgoricu.
- Stanija nije mogla nikako da prihvati činjenicu da živ i zdrav momak neće ništa da radi, te da mu je jedini cilj da živi kao parazit na njenoj grbači. Dok je ona radila i stvarala, plaćala mu garderobu, zimovanja i letovanja, izvodila ga na ručkove i večere, obezbedila mu život na visokoj nozi, on je za to vreme samo ležao i dopisivao se s drugarima homoseksualcima. Otkako ga je ostavila i poslala za Podgoricu, on i tamo jedva sastavlja kraj s krajem - navodi Skandal.
 

BONUS VIDEO: