Sve je spremno za SPEKTAK na Belom dvoru! Brojne poznate ličnosti su se okupile da podrže Batu Spasojevića i njegovu najnoviju kolekciju! (FOTO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 24.05.2022 | 17:57


Bata Spasojević večeras prikazuje novu kolekciju.

Foto: ATA Images
Sve je spremno za SPEKTAK na Belom dvoru! Brojne poznate ličnosti su se okupile da podrže Batu Spasojevića i njegovu najnoviju kolekciju! (FOTO)

Jedan od naših najpoznatijih modnih dizajnera, Bata Spasojević večeras na Belom dvoru predstavlja svoju novu kolekciju za proleće/leto.

Foto: ATA Images

Bata Spasojević

Kako je već najavljeno, ova kolekcija će biti u potpunosti drugačija i neviđena od onoga što se pojavljivalo na našim prostorima, a sve kreacije će biti izrađene od najfinijih materijala.

Foto: ATA Images

Bata Spasojević predstavlja novu kolekciju

Veliki broj poznatih ličnosti se okupio na Belom dvoru, kako bi podržali Spasojevića i ispratili njegovu najnoviju kolekciju.

Među njima su Suzana Mančić, Marko Bulat koji je došao sa svojom suprugom Marijom Bulat i sinom i ćerkom, mladi pevač Sergej Pajić, koji se nakon raskida sa Uki Q prvi put u javnosti pojavio sa novom devojkom, kao i mlada pevačica Tara Stojanović, koja je došla sa novim dečkom. POGLEDAJ GALERIJU

Ana Korać se pojavila u atraktivnom izdanju, te su sve oči bile uprte u nju.

Foto: Republika.rs

Ana Korać

Podsetimo, Bata Spasojević je pred reviju otkrio šta mu je bila inspiracija za novu kolekciju, kao i šta sve možemo večeras očekivati.

Foto: ATA Images

Bata Spasojević o novoj kolekciji

- Neponovljiva, harizmatična i uvek sa besprekornim stilom odevanja Odri Hepbern i čuveni američki glumac Gregori Pek ostavili su zauvek trag ne samo u kinematografiji, već i u modnom svetu. O njima i ovom ostvarenju i danas se piše i govori. Kada sam radio na novoj kolekciji, bili su mi velika inspiracija, razmišljao sam kako bi danas izgledala savremena verzija ova dva autentična, velika umetnika i kakav bi njihov stil bio u savremenom izdanju istoimenog filma. Prošetao sam njihovim putevima i nadam se uspeo da pretočim moju viziju Odri i Gregori Paka u novoj kolekciji.

BONUS VIDEO