OTKRIVAMO KAKVE JE PLANOVE IMAO VIDOJE SA LJUBAVNICOM! Nećete verovati šta je hteo da joj kupi! (FOTO)


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 11.05.2022 | 10:22


Republika.rs saznaje šta je pokojni Vidoje Ristović želeo da kupi svojoj ljubavnici!

Foto: estock/ataimages/ST
OTKRIVAMO KAKVE JE PLANOVE IMAO VIDOJE SA LJUBAVNICOM! Nećete verovati šta je hteo da joj kupi! (FOTO)

Izvesna maserka D. B. s kojom je pokojni Vidoje Ristović proveo poslednje sate života, kako saznaje Republika.rs, živi kao podstanar osam godina.

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović preminuo

 

Naime, kako govori izvor za portal Republika.rs maserka D. B. je već osam godina akltivno živela u stanu, koji se nalazi na Voždovcu, te navodi da je navodno želela da kupi stan, u čemu je pokojni Vidoje želeo da joj pomogne, kako se više ne bi selila. Kako saznajemo, baš u tom stanu je Vidoje i preminuo.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Zgrada gde je živela maserka

 

- Ona je poreklom iz Valjeva, a u tom stanu živi kao podstanar već osam godina. Vidoje je stalno dolazio, čak se pričalo da je ona želela da kupi taj stan. Sigurno je hteo da joj pomogne u tome da više ne bi živela kao podstanar. To je taj stan u kojem je, nažalost, Vidoje preminuo. On se nalazi na Voždovcu - kaže izvor za Republika.rs. 

Podsetimo, Nikolina Pišek, Vidojeva udovica se oglasila za naš portal i prvi put progovorila o maserki.

Foto: ATA Images/printscreen

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

 

- Još uvek mi je teško, nisam skroz došla sebi, a vidim da mnogi nemaju razumevanja. Sto se tiče uzroka Vidojeve smrti, šta se tu ima komentarisati. Ta pitanja o maserki me vređaju, ništa neću da preduzimam i ne znam koji su moji dalji koraci. Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo saosećanja - izjavila je Nikolina Pišek za Republika.rs.

BONUS VIDEO: