OTKRIVAMO BARBARA ŠUTNULA LAZIĆA, TRAŽILA MU PAUZU MESEC DANA! TO GA JE DOTUKLO! Evo šta nam je Darko ISPRIČAO tik pred HAPŠENJE


IZVOR: Tijana Cvejanović - 27.04.2022 | 09:08


Darko Lazić govorio je za Republika.rs neposredno pre hapšenja, a njegova devojka Barbara Bobak nas je takođe šokirala jednom rečenicom.

Foto: ST/D.Kadić
OTKRIVAMO BARBARA ŠUTNULA LAZIĆA, TRAŽILA MU PAUZU MESEC DANA! TO GA JE DOTUKLO! Evo šta nam je Darko ISPRIČAO tik pred HAPŠENJE

Darko Lazić priveden je nakon što je napravio nekoliko prekršaja, a neposredno pre skandala, pevač je ekskluzivno za Republika.rs ispričao da je odnos sa devojkom Barbarom Bobak pauziran.

- Emotivno sam razoren. Ne znam šta ću sa sobom. Barbara mi je rekla da želi pauzu. Ljudi moji šta znaci pauza ili da me ne voli vise ili da je našla drugoga. Sve sam radio za nju, menjao sam se. Povredila me je sa nekim rečima, nadam se da tako ne misli zaista. Došao sam iz Hrvatske pre tri dana, otišao sam pravo u nas stan u Novom Sadu. Ujutru se budim, zagrlim je a ona kaže" Nemoj me dirati, treba mi prostora". Pokupio sam svoje stvari i otišao iz stana - ispričao je Darko za naš portal.

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić i Barbara Bobak bivši par

Inače, ekipa Republike je pre dva dana kontaktirala Barbaru kako bi sa njom i Darkom snimila video intervju na šta je ona bila jasna.

- Ne radimo zajedno više intervjue i emisije. Svako radi za sebe - rekla nam je Bobakova, što nas je začudilo, dok nismo od Darka saznali o čemu se radi.

Podsetimo, Darko je priveden u stanicu na Novom Beogradu jer je prekoračio brzinu, te koristio alkohol i kokain.

BONUS VIDEO