Biljana Jevtić se SUPROTSTAVILA Lepoj Lukić zbog SINA, stala na stranu NASLEDNIKA!


IZVOR: Republika - 26.04.2022 | 11:07


Biljana Jevtić sukobila se sa Lepom Lukić.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Biljana Jevtić se SUPROTSTAVILA Lepoj Lukić zbog SINA, stala na stranu NASLEDNIKA!

Biljana Jevtić godinama uspešno gradi karijeru na našoj javnoj sceni, te kako novo vreme donosi i nove trendove, ali ona ima recept za uspeh, jer kako kaže dobra i kvalitetna pesma uvek ostaju.

Foto: Republika.rs

Biljana Jevtić o današnjim trendovima

- Kažu da ko peva zlo ne misli, a kvalitet, dobra pesma i pevač u krajnjem slučaju ostaju. Ono što je loše to samo trenutno bude i onda se ugasi, znači nemamo mi pevači nikakvih problema. Mi koji smo tu decenijama smo stekli zavidne karijere, ali na prvom mestu su dobre i kvalitetne pesme koje smo radili. Zahvaljujući njima smo tu gde jesmo svih ovih godina i to je u stvari najveće bogatstvo i pečat naših karijera. Kada imate dobru numeru, onda nema zime - rekla je Biljana u jednoj emisiji, a sa njom se nije složila Lepa Lukić:

Foto: ATA Images

Lepa Lukić

- Današnji pevači samo klince privlače, nema više ploča, nego samo Jutjub. Pa ne mogu stariji ljudi da slušaju tako, nikada! A kada objave CD ili ploču onda to svako ima u kući - Biljana je demantovala ovo:

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Biljana Jevtić o sinu

- Lepa, moram da demantujem, moj sin na Jutjubu ukuca "Lepa Lukić" i sluša Vaše pesme - otkrila je pevačica što je Lepu iskreno obradovalo.

BONUS VIDEO