Cecin bivši zet uhvaćen sa Anastasijinim DUPLIKATOM: Đorđe Kuljić ne može da preboli Ražnatovićevu, vreme provodi sa ovom CICOM! (FOTO)


IZVOR: Republika - 25.04.2022 | 10:40


Đorđe Kuljić našao se u atraktivnom društvu jedne anonimus devojke, koja podseća neodoljivo na Anastasiju Ražnatović!

Foto: instagram.com/gagi_serbia_, Instagram/raznatovicanastasija
Cecin bivši zet uhvaćen sa Anastasijinim DUPLIKATOM: Đorđe Kuljić ne može da preboli Ražnatovićevu, vreme provodi sa ovom CICOM! (FOTO)

Bivši dečko Anastasije Ražnatović Đorđe Kuljić, posle dugogodišnje veze sa pevačicom, sudeći po fotografijama sa Serbia opena, preboleo raskid i krenuo dalje.

Naime, Kuljić je na tribinama sa izvesnim lepoticama, koje su mu pravile društvo sve vreme tokom meča. Devojke sa kojima je provodio vreme nisu poznate javnosti, za sada, a očigledno da je Đorđu pošlo za rukom da nastavi dalje, jer je uspeo da posle duge veze sa Cecinom ćerkom, preboli romansu. 

Foto: E Stock

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić raskid

 

Kako mnogi govore, jedna od devojaka koja se našla u Đoletovom društvu neodoljivo podseća na Anastasiju, zbog čega su svi mišljenja da je našao njen duplikati, te da koliko god da deluje da ne pati i dalje teško zbog raskida. 

Foto: ATA Images

Đorđe Kuljić nakon raskida sa novim devojkama

 

Podsetimo, Kuljić i Ražnatovićeva stavili su tačku na svoju petogodišnju vezu pre nešto više od 2 meseca, a mlada pevačica uplovila je u romansu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, dok nije poznato da li je i biznismen pronašao novu ljubav.

Foto: Starsportphoto

Anastasija Ražnatović i novi dečko Nemanja Gudelj

 

BONUS VIDEO: