OTKAZALA OBAVEZE ZBOG LJUBAVI: Sofija Milošević neguje povređenog dečka!


IZVOR: Republika - 04.01.2018 | 14:56


Jedna od najlepših srpskih manekenki, Sofija Milošević, uživa u ljubavi sa uspešnim fudbalerom Ademom Ljajićem, sa kojim je imala plan da Novu godinu dočeka u Parizu.

 

 

???

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on Sep 25, 2017 at 8:37am PDT

 

Međutim, njihovi planovi su se promenili jer je on povredio butnu kost, te su ostali u Beogradu.

- Sofija je u nekoliko navrata pričala koliko je zaljubljena u Adema i da bi za njega sve učinila. Tako ni ovog puta nije pravila pitanje gde će provesti praznike. Kako je Adem zbog povrede morao biti u Beogradu, ona je odmah pristala da mu se pridruži. Otkazali su sve obaveze i došli u srpsku prestonicu. Iako je Beograd poznat po noćnom životu, oni mu se nisu prepustili. Dane provode mirno da bi se Adem što pre oporavio. Uglavnom obilaze prestoničke restorane gde uživaju u dobroj hrani, a zatim se odmaraju u toplini doma. Tako su proveli i doček nove godine, a tako će biti i za božićne praznike. Niko nije očekivao od njih dvoje da će tako mirno ušetati u novu godinu, ali njima ovaj odmor dosta prija. Adem se nada brzom oporavku da bi se što pre vratio na teren - rekao je izvor blizak paru.

 

 

???

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on Dec 27, 2016 at 11:15am PST

 

Inače, iako su već neko vreme zajedno, manekenka ne planira još da stane na ludi kamen jer, kako kaže, nije dovoljno zrela za to.