MMA BORAC IZ CRNE GORE ŽELI DA IZNABADA JOVANU JEREMIĆ: Voditeljka ZATEČENA siledžijom BRUTALNO odgovorila - "Sram te bilo slabiću, dođi, čekam te!" (VIDEO)


IZVOR: Republika - 07.04.2022 | 06:51


Jovana Jeremić je ostala šokirana kad je u jednom emisiji MMA borac iz Crne Gore javno priznao da želi da je iznabada!

Foto: ST/REPUBLIKA
MMA BORAC IZ CRNE GORE ŽELI DA IZNABADA JOVANU JEREMIĆ: Voditeljka ZATEČENA siledžijom BRUTALNO odgovorila - "Sram te bilo slabiću, dođi, čekam te!" (VIDEO)

Vaso Bakočević, MMA borac iz Crne Gore, u jednoj emisiji je rekao da bi voditeljku jutarnjeg programa na Pinku Jovanu Jeremić najradije iznabadao i šokirao javnost izjavom!

Naime, Crnogorac je gostovao u jednoj emisiji,te je dobio pitanje koju bi osobu iz javnog života u Srbiji najradije iznabadao, ali onako sa uličnim stilom, na šta je on ko iz topa odgovorio odgovorio:

Foto: youtube

Vaso Bakočević

 

"Dobro pitanje. Jovanu Jeremić. Jako je iritantna", ona i ja i to ne u krevetu, rekao je on, a Jovana mu je odmah odgovorila:

"Dođi junačino! Čekam te. Ja tvoje siledžijske metode ne poznajem, ali ću te verbalno nokautirati u 3 sekunde. Crnogorac koji u Hrvatskoj očajno mrzi Jovanu Jeremic. Hej, sram te bilo! Ja imam mnogo prijatelja i u Crnoj Gori i u Hrvatskoj, sram te bilo! Kakav si ti MMA borac, gde ti je kodeks časti da braniš slabijeg od sebe, a posebno zenu? Kome ćeš ti posle ove izjave biti suprug, brat i drug? Slabiću! Slabiću! Slabiću! Ovo je poziv na fizički napad na ženu od 52 kg. srećom, umem da se branim! Tek planiram da iritiram takve mišićave slabiće!", rekla je Jovana.

 

 

 

BONUS VIDEO: