Marinko Rokvić je UMRO sa velikom TAJNOM o Nedi Ukraden: Pevačicin zet otkrio ŠOK detalj o pevačici, sve vreme je MORAO da ćuti kao zaliven! (FOTO)


IZVOR: Republika - 01.04.2022 | 12:28


Marinko Rokvić je sahranjen sa velikom tajnom o pevačici Nedi Ukraden!

Foto: ST/N.MANDIĆ, P.Divac
Marinko Rokvić je UMRO sa velikom TAJNOM o Nedi Ukraden: Pevačicin zet otkrio ŠOK detalj o pevačici, sve vreme je MORAO da ćuti kao zaliven! (FOTO)

Pevačica Neda Ukraden, kako saznaju mediji, jedan period života nije pričala sa pevačem pokojnim Marinkom Rokvićem, a sada je otkriveno i zbog čega. Naime, Neda je Marinku zamerila izvesnu stvar, što je ujedno bila i kap koja je prelila čašu. 

Neda je ispričala za medije sve o njenom sukovu sa Rokvićem, te nije krila da je preplakala celu noć kada je izbio incident. 

Foto: ATA Images

Neda Ukraden

 

- Desio se jedan incident izmedu mene i Marinka Rokvića koji ja nisam mogla da mu oprostim. Za mene je to bilo prilično šokantno, da sam se ja jako naljutila. Mislila sam da će se on izviniti, ali nije, pa sam ja celu noć preplakala. Potpuno nepotrebno, jedan čin nervoze. Ne bi mi bilo šokantno, jer ja njega jako volim. Njegovu porodicu i njegove sinove. I eto, deset godina nismo govorili, u stvari svako je radio svoj posao. I eto, zet je imao ideju da nas pomiri za moj rođendan i eto, to mu je pošlo za rukom - rekla je ona, prenosi pomenuti medij.

Foto: ATA Images

Neda Ukraden pevačica

 

Kako se navodi, Nedin zet Peca pomirio je zavađene strane, te je Marinko pevačici tada čestitao rođendan tačno u ponoć.

Foto: ST/D. KADIĆ

Marinko Rokvić

 

- Ja sam ga odmah sutradan nazvala i otpevala sam mu pesmu, poslala sam mu video poruku i zet je to odvrnuo na razglasu - rekla je Ukradenova, prenosi pomenuti medij.

BONUS VIDEO: