Rađenova devojka završila na Urgentnom, urađen joj RENDGEN GLAVE: Otkrivene sve povrede Milice Ristić, nakon što ju je Nikola PRETUKAO! (FOTO)


IZVOR: Republika - 01.04.2022 | 11:29


Milica Ristić napustila je Urgentni centar, nakon čega su otkriveni i rezultati ispitivanja!

Foto: instagram.com/_milica_ristic
Rađenova devojka završila na Urgentnom, urađen joj RENDGEN GLAVE: Otkrivene sve povrede Milice Ristić, nakon što ju je Nikola PRETUKAO! (FOTO)

Pevačica Milica Ristić u jutarnjim satima prijavila je dečka Nikolu Rađena da je nasrnuo na nju u ranim časovima, nakon čega je završila na pregledu u Urgentnom centru. Nakon što su je lekari pregledali, Milica je napustila ustanovu. 

Kako mediji prenose, Milica na telu nema prelome kostiju, niti povrede mozga, a na svu sreću, nije trebalo ni hirurški intervenisati. 

Foto: ST/V. LUKIĆ/printscreen

Milica Ristić i Nikola Rađen

 

Konstatovano je da pevačica nema prelome kostiju, rađen joj je i skener glave, koji je pokazao da nema povrede na mozgu i da joj nisu polomljene kosti lobanje. Takođe, povrede koje joj je kako tvrdi naneo Rađen nisu ni za hiruršku intervenciju.

Foto: youtube.com/printscreen

Milica Ristić Instagram

 

- Pevačici je preporučeno mirovanje, stavljanje hladnih obloga na mesta gde su povrede od udaraca, kao i da pije lekove protiv bolova ako bude trebalo. U slučaju da oseti neke nove tegobe ili joj se stanje pogorša trebalo bi opet da se javi lekaru - kaže izvor za Kurir.

BONUS VIDEO: