LOŠE VESTI IZ DOMA GOCE TRŽAN: Duga i teška borba bila je BEZUSPEŠNA, pevačica SLOMLJENA od tuge!


IZVOR: Republika - 24.03.2022 | 12:23


Goca Tržan potvrdila da ni ovoga puta nije uspela vantelesna oplodnja i da nije uspela da zatrudni!

Foto: youtube.com/printscreen/emisija premija
LOŠE VESTI IZ DOMA GOCE TRŽAN: Duga i teška borba bila je BEZUSPEŠNA, pevačica SLOMLJENA od tuge!

Pevačica Goca Tržan ne odustaje od želje da sa partnerom Rašom Novakovićem dobije dete.

Pet puta je pokušala veštačkom oplodnjom da ostane u drugom stanju i zasnuje porodicu sa suprugom, ali i ovog puta ishod je negativan.

- Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna - sa knedlom u grlu rekla je Goca u emisiji „Premijera".

Tržanova se osvrnula i na „Pesmu za Evroviziju" i istakla da nije bila u mogućnosti da prati festival, jer je bila iscrpljena zbog situacije u kojoj se našla.

- Nisam gledala jer sam bila slaba, nisam spavala, pa sam bila psihički lošije. Ali sam sutradan gledala neke snimke i baš sam zadovoljna koga šaljemo - kazala je ona.

Foto: youtube.com/printscreen/emisija premija

Goca Tržan

 

Goca se trudi stoički da podnese ovu situaciju i gleda napred. Jedna je od onih što teške trenutke dočekuje sa osmehom na licu i optimizma joj nikad ne manjka.

- To je nešto sa čim se rodiš. Ja sam dobila to nešto i hvala Bogu na tome. Imam ja puno razloga da budem srećna i zadovoljna - rekla je Goca Tržan.

Podsetimo, Goca iz prvog braka, sa Ivanom Marinkovićem, ima ćerku Lenu (15), a sada joj je najveća želja da dobije dete i sa suprugom Radomirom Novakovićem.

- Želim bebu sa čovekom koga iskreno volim, koji je pažljiv, pametan i u kog imam poverenje... To nije toliko njegova potreba koliko je moja - priča pop zvezda i otkriva da je pomišljala i na usvojenje deteta, ali je i tu nailazila na prepreke.

Foto: instagram.com/gocatrzan

Goca Tržan i Raša Novaković

 

Prema našem zakonu, žena od 48 godina ne može da usvoji tek rođenu bebu, jer razlika između usvojitelja i usvojenika ne sme da bude veća od 45 godina.

- Procedura oko usvajanja dece je jeziva jer moraju da se ispune razni zahtevi, a ima i određenih ograničenja. Moraš dve-tri godine da prikupljaš papire i mlatiš se sa glupostima. Pričala sam sa Sergejem Ćetkovićem, koji je usvojio ćerke i koji će pokušati da uradi nešto da se te procedure ubrzaju. Pošto ne možemo da usvojimo bebu, Raša i ja smo se dogovorili da izaberemo dete koje ćemo finansijski pomagati - rekla je Tržanova za „Informer".

BONUS VIDEO: