PERVERZNA Seve OPTUŽILA Jovanu Joksimović da je kriva za njene GOLE FOTKE: Pevačica JAHALA muškarca po jahti, pa okrivila voditeljku za njen BLAM ŽIVOTA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 20.03.2022 | 15:11


Severina Kojić ponovo dominira njenim bezobraznim stavom, za svoje pervezne fetiše krivi nedužne ljude.

Foto: printscreen/RTVPink, Instagram.com
PERVERZNA Seve OPTUŽILA Jovanu Joksimović da je kriva za njene GOLE FOTKE: Pevačica JAHALA muškarca po jahti, pa okrivila voditeljku za njen BLAM ŽIVOTA! (FOTO)

Voditeljka i supruga pevača Željka Joksimovića, Jovana Joksimović već godinama je veoma poznato TV lice. Voditeljka je često tokom emisija žestoka prema gostima, a ovu temu je ponovo pokrenuo njen nedavni sukob sa jednim sagovornikom.

 

 

Hrvatska pevačica Severina je jednom prilikom gostovala u emisiji "150 minuta" i bila je gost Marije Kilibarde. U jednom trenutku, na iznenađenje i same voditeljke, Severina je počela da priča o Jovani Joksimović.

Foto: youtube prinstcreen

Severina Kojić

 

Iako je poznata po svojim eksplicitnim snimcima, koje je snimala na jahti, nakon čega je dospelo u javnost, Severina, neironično je optužila Joksimovićku da je ona kriva za njene nage fotografije. 

Foto: Instagram

Severina Kojić Instagram

 

- Imala sam neugodnost s vašom televizijom. Voditeljka je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakovane sa mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno - rekla je Severina i dodala da se od tada nije čula sa Joksimovićkom.

BONUS VIDEO: