Sprema se novi RAT: Izbačena Zvezda Granda osula PALJBU po produkciji, niko neće ostati IMUN na njene reči!


IZVOR: Republika - 20.03.2022 | 13:23


Pevačica Nataša Vodeničar je "potkačila" muzičko takmičenje "Zvezde Granda"

Foto: printscreen/instagram.com
Sprema se novi RAT: Izbačena Zvezda Granda osula PALJBU po produkciji, niko neće ostati IMUN na njene reči!

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" je zaslužno za mnoge karijere poznatih pevala, međutim, dešava se da se nađe i neko ko nije zadovoljan ovom produkcijom.

Takva je upravo bivša takmičarka Nataša Vodeničar koja je ispala, a nakon toga je rešila da na svom Instagram profilu objasni šta se tačno desilo.

- Ishod ,,Zvezde Granda”. Eto po ko zna koji put ispala u baražu, ali potpuno dostojanstveno na čvrstim nogama i ne znam šta bih rekla. Iskreno mislim da neke stvari zaista nisu fer, ali nije na meni da sudim, bilo čemu i bilo kome... Svako ima neki svoj put u životu, moj je takav, kakav je, izuzetno pretežak i često nepravedan na mnogim poljima, ali iz svakog iskustva učim mnogo i zaista postajem snažnija i mudrija da svaku životnu situaciju pretvorim uvek u pozitivan pogled na sve - kaže pevačica i dodaje:

- Snimiću uskoro video osvrt za svoj youtube kanal na sve do sada što sam prošla i prokomentarisaću ovaj moj nastup i komentare, koje su mi uputili... Hvala svima na svemu i hvala mojoj mentorki. Hvala Grandu na ukazanoj ponovnoj prilici…  Hvala i dragom Bogu na svim mojim životnim iskustvima, koja me obogaćuju kao dušu u ovoj materijalnoj fizičkoj ravni… Znam da Bog radi samo ono što je za mene najbolje i znam da je sve što mi se dešava za moje najveće dobro, postoji mnogo dublja poruka kroz svako iskustvo, kroz koje sam prošla, pa i kroz ovo… I neka za sve kao i do sada bude Božija volja kako ću i kuda ću dalje na mojoj životnoj stazi… Jedno je sigurno da Bog najvise želi ljubav i mir među svima na planeti i zato neka ostane poruka u to ime, moje omiljene pesme od kada sam postala svesna svog postojanja "Hajde da se volimo" - napisala je Nataša, prenosi Alo.rs.

BONUS VIDEO: