Sara Jo na UDARU Nede Ukraden! Pevačica OKRIVILA Cobija za NEUSPEH''Muškarčine''!


IZVOR: Republika - 07.03.2022 | 09:56


Neda Ukraden priznala je da misli da je Cobi omanuo sa pesmom koju je napisao za Saru Jo.

Foto: ST/P. DIVAC,N. Pančić
Sara Jo na UDARU Nede Ukraden! Pevačica OKRIVILA Cobija za NEUSPEH''Muškarčine''!

Neda Ukraden bila je gost Jutarnjeg programa u kom je otkrila da li je Konstrakta od samog početka bila njen favori.

- Konstrakta je nešto potpuno drugačije od svih ostalih pesama koje su se čule. Ali zaista to što se desilo na sceni sa ovom pesmom, sasvim dalo jednu novu dimenziju u odnosu na samo da je slušaš na audio. Ovo se meni dopada zato što je pobedila pamet, ima mnogo inteligencije duha, muzičke produkcije i znanja. Ono što se meni strašno dopada to je što će ta pesma biti drugačija od svega što će biti na Eurosongu i samo ako se ne bude politički glasalo, ako bude predstavnik Ukrajine, sigurno će dobiti maksimalan broj poena, ako ne i pobediti, predviđam visok plasman ovoj pesmi - rekla je Neda koja nije dala Konstrakti nijedan bod, pa je objasnila da zašto je to tako.

Foto: prinstcreen/prvatv

Neda Ukraden o Konstrakti

- Konstrakta je zasluživala 12, ne može ona dobiti 5, 6 bodova... Nisam joj dala 12 zato što sam dala poene pesmi koja me je kupila kao pesma i kao predstava, međutim, kada sam to već podelila, ostala sam pri tome, a videla sam da Konstrakta da ima dovoljno 12ca i da ima strašnu prođu kod publike. Videla sam da će pobediti i htela sam druge nagraditi, da ne propadne sav trud - iskrena je Neda, pa se dotakla i pesme Sare Jo koja je osvojila visoko drugo mesto.

Foto: Republika

Neda Ukraden o Sari Jo

- Cobi je trebao da napravi kvalitteniju pesmu Sari Jo. To su sad finese, stvar ukusa, svakako jedna izuzetno talentovana devojka.

BONUS VIDEO