LIDIJA VUKIĆEVIĆ EKSTREMNO PROMENILA IZGLED POSLE SVIH OVIH GODINA: Glumica se odrekla svoje duge KOVRDŽAVE CRNE kose (FOTO)


IZVOR: Republika - 05.02.2022 | 13:43


Lidija Vukićević, jedna od najpoznatijih glumica, odlučila se za drastičnu promenu na svojoj kosi.

Foto: youtube.com/printscreen
LIDIJA VUKIĆEVIĆ EKSTREMNO PROMENILA IZGLED POSLE SVIH OVIH GODINA: Glumica se odrekla svoje duge KOVRDŽAVE CRNE kose (FOTO)

Poznata glumica Lidija Vukićević oduvek je važila za jednu od poželjnijih dama estradnog miljea, a u 59. godini izgleda kao avion, čemu svedoče komentari mnogih poznatih ljudi, ali i njene fotografije na društvenim mrežama koje redovno objavljuje. 

 

 

Lidija je poznata po tome što dosta ulaže u svoj izgled, negu, te je posvećena svom telu i održavanju istog, a ono što je oduvek isticalo jeste njena bujna i zanosna kovdržava crna kosa. 

 

 

 

Međutim, izgleda da se u Lidijinom životu nešto promenilo, jer je odlučila da potpuno promeni imidž, što je šokiralo sve njene pratioce i prijatelje. Naime, na Instagram profilu Lidija je objavila fotografiju sa potpuno promenjenom bojom kose. U pitanju je vatrena crvena boja, koja je privukla pažnju svim muškarcima. 

Promene su očigledne samo ne u prijateljstvu - poručila je Vukićević u opisu fotografije.

 

 

Naime, Lidija se ofarbala u crveno, a promena je zapanjila njene fanove koji nisu štedeli reči hvale na novi imidž popularne glumice:

“Goriš”, “Prelepa si”, “Lepoto”, samo su neki od komentara fasciniranih pratilaca na drušrvenim mrežama.

BONUS VIDEO: