PEVAČICA PRIZNALA EMOCIJE ĐOLETU ĐOGANIJU, VESNI NEĆE BITI DOBRO! 30 godina se ložim na njega, pipkam ga i mislim o njemu!


IZVOR: Republika - 28.12.2021 | 10:57


Đole Đogani i dalje važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca sa naše javne scene, a sada je jedna pevačica priznala emocije prema njemu.

Foto: ST/V. Lukić, A. Nalbantjan, E-Stock, Pixabay
PEVAČICA PRIZNALA EMOCIJE ĐOLETU ĐOGANIJU, VESNI NEĆE BITI DOBRO! 30 godina se ložim na njega, pipkam ga i mislim o njemu!

Đole Đogani oduvek važi za poželjnog muškarca, što se nije promenilo ni do dana današnjeg iako ima 61 godinu. Mnoge su uzdisale za njim, a nakon razvoda od Slađe Delibašić mnoge su se nadale da će uspeti da ga zavedu, međutim srce mu je osvojila Vesna Đogani, koja je 20 godina mlađa od njega.

Foto: ST/D. KADIĆ

Đoletovo srce osvojila je Vesna

Pevačica Maja Nikolić je sada priznala da je gajila emocije prema Đoletu, te da nije jedina sa javne scene koja je maštala o Đoganiju.

- Sve žene na estradi vole Đoleta, pa i ja, već 30 godina. On kada se razveo prvi put, mi smo sve mislile da ćemo stati u red, ali onda se pojavila jedna slatka plavuša i onda su svi zaćutali - počela je ona u emisiji „Zvezde Granda Specijal", a iako su veliki prijatelji, Maja tvrdi da je to ne sprečava da ga ponekad i ''opipa''.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maja Nikolić o Đoletu Đoganiju

- Ja sam sedam godina u stabilnoj vezi, ali imam oči da gledam i imam ruke da pipam. Ja sam Đoleta u jednoj emisiji grlila, ljubila, pipkala i tako se napunim energijom, odem kući, mislim na Đoleta i meni lepo - ne krije ona.

BONUS VIDEO