Evo kada se UBILA srpska jutjuberka: Pojavilo se ZVANIČNO SAOPŠTENJE na njenom profilu, majka neutešna! (FOTO)


IZVOR: Republika - 09.12.2021 | 12:39


Kristina Kika Đukić, poznata jutjuberka oduzela je sebi život, sada se na njenom profilu pojavilo zvanično saopštenje od strane njenih najbližih.

Foto: instagram.com
Evo kada se UBILA srpska jutjuberka: Pojavilo se ZVANIČNO SAOPŠTENJE na njenom profilu, majka neutešna! (FOTO)

Nakon što je portal Republika.rs saznao da se mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić ubila i da je oduzela njen život, posle duge i teške borbe sa unutrašnjim demonima, oglasili su se njeni najbliži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

Naime, na njenom zvaničnom profilu pojavilo se obaveštenje o tome šta se zapravo desilo, a podsetimo, da je njena prijateljica Laura potvrdila to da je Kika sebi oduzela život, time što je apelovala da mladi ljudi pozovu dobro poznat broj ukoliko imaju negativne i crne misli. Detaljnije pročitajte klikom OVDE

- Obaveštenje, na našu i vašu veliku žalost, moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama... Preminula je u sredu u večeršnjim časovima. želim da ovim putem izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je poznavali i voleli. Što se tiče sahrane, svi ćete biti obavešteni na vreme - napisala je Andrijana, devojka koja je zadužena za Kristinin profil. 

Foto: Instagram.com

Kristina Kika Đukić se ubila

BONUS VIDEO: