OD ZONE DO PORNE! Intimne scene Katarine Radivojević zapalile mreže! (FOTO)


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 06.12.2021 | 07:00


Glumica Katarina Radivojević eksplicitnim scenama u filmu podigla je prašinu.

Foto: printscreen
OD ZONE DO PORNE! Intimne scene Katarine Radivojević zapalile mreže! (FOTO)

Glumica Katarina Radivojević, koja igra Conu u seriji "Nečista krv", imala je seksi scene koje su zapalile društvene mreže i zatrpale komentarima sve forume i portale. Sporna epizoda emitovana je preksinoć na RTS, a svima su zapale za oko ljubavne scene koje glumica ima u pomenutom ostvarenju, a koje podsećaju na one iz erotskog filma.

Foto: printscreen

Katarina Radivojević u Nečistoj krvi

Naime, Cona, koja predstavlja savremenu ženu, zavela je mlađanog lokalnog učitelja i bez imalo ustručavanja ga odvela u svoje odaje i tamo seksualno opštila s njim. Katarina je imala intimne scene sa mladim učiteljem, a kadrovi se masovno šeruju na društvenim mrežama, gde su izazvali brojne komentare.

- "Ovo je umetnost", "Katarina odlično izgleda", "Gledam i vraćam ponovo da gledam", "Bravo, maestralno", "Svaka čast Katarini Radivojević, pokazala još jednom da je vrhunska glumica" - neki su od komentara.

Foto: printscreen

Katarina Radivojević eksplicinti sadržaj

Ipak, bilo je i onih drugačijih, koji su govorili o tome kako se Katarina drugačije i ne bi istakla u nekom filmu i da njoj sada u njenim godinama samo seksi scene pomažu.

- "Izrndala je i stara, ovo je gadno", "Baba pomahnitala bez talenta", "Šta Kaja drugo može nego da se skine gola", "Od Zone do Porne" bili su samo neki od pljuvačkih komentara.

BONUS VIDEO