ZAMALO DA IM POKVARE VENČANJE: Jovana se za Željka udavala nekoliko puta, a malo ko je znao da je nastala neprijatna situacija zbog ovih GOSTIJU!


IZVOR: Republika - 29.11.2021 | 09:03


Malo ko je znao da je popularna voditeljka Jovana Joksimović svom partneru Željku, više puta izgovorila sudbonosno "da", međutim na jednom venčanju, došlo je do jako neprijatne situacije.

Foto: ST/D. KADIĆ
ZAMALO DA IM POKVARE VENČANJE: Jovana se za Željka udavala nekoliko puta, a malo ko je znao da je nastala neprijatna situacija zbog ovih GOSTIJU!

Svoj brak su Željko i Jovana sklopili na Maldivima 20. januara 2012. godine, međutim, po povratku u Srbiju nastale su prave peripetije oko priznavanja tog braka. Još jednom su se venčali u prisustvu svedoka u svom stanu u Beogradu, da bi 2014. godine uživali u crkvenom venčanju i svadbenom veselju, na kome je prisustvovao sam vrh srpske elite.

Foto: instagram.com/jjovanajoksimovic

Jovana i Željko su sklopili btrak 2012. godine

Na velikom svadbenom veselju tada se okupila srpska elita, a došlo je i do jedne veoma neprijatne situacije, jer su se na venčanju Jovane i Željka Joksimovića, posle mnogo godina, prvi put sreli Čedomir Jovanović i Ceca. Ipak, zbog dragih prijatelja, gosti su našli načina da prevaziđu neprijatnost, kako ne bi pokvarili veselje mladenaca.

 

 

Podsetimo, svadbena proslava odigrala se u elitnom restoranu, a među zvanicama bili su Dragan Bjelogrlić sa suprugom, Saša Matić, Halid Muslimović, Zorica Brunclik, Ana Bekuta i mnogi drugi, a popularna voditeljka za kuma je izabrala Srđana Predojević, sa kojim je godinama vodila "Jutarnji program".

BONUS VIDEO: