JELENA KARLEUŠA I KIJA KOCKAR SE POMIRILE: Pevačica nakon BRUTALNOG rata zbog Zadruge, otkrile TAJNI PLAN! (FOTO)


IZVOR: Republika - 22.11.2021 | 08:23


Pevačica i koleginice Jelena Karleuša i Kija Kockar pružile su ruku pomirenja jedna drugoj.

Foto: Tanjkug/P. Mitić, ST/A. Nalbantjan
JELENA KARLEUŠA I KIJA KOCKAR SE POMIRILE: Pevačica nakon BRUTALNOG rata zbog Zadruge, otkrile TAJNI PLAN! (FOTO)

 

Tokom rijalitija ,,Zadruga 1" pevačica Jelena Karleuša nikada nije imala lepo mišljenje, kako o celom projektu, tako i o pobednici Kiji Kockar, koja je kasnije postala i njena koleginica, pa je sada jedna u nizu rijaliti zvezda koje su postale estradne umetnice, odnosno pevačice. Karleuša nikada nije imala problem da iznese mišljenje o Kiji, a vrlo često je znala da podrži i njenu ljutu rivalku Lunu Đogani, koja je pre nekoliko meseci postala i odgovorna majka prelepe devojčice Mie Miljković

Foto: youtube.com/AmiG Show

Jelena Karleuša, Luna Đogani i Kija Kockar

 

Međutim, izgleda da je došlo do neverovatnog preokreta! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Naime, kako saznaju mediji, Kija i Karleuša su se upoznale lično, a kako se spekuliše, izgleda da će doći i do zajedničkog dueta. Poznato je da Karleuša već deceniju unazad najavljuje visokobudžetni album, koji još uvek nije ugledao svetlost dana, pa su mnogi i odustali od nadanja da će ispuniti očekivanja. Međutim, izgleda da će se Kija naći na Karleušinoj listi dueta, koji je i inače mali. 

 

 

Kija izbacuje pred Novu godinu album i volela bi da na njemu bude i duet sa Jelenom. Njih dve su se upoznale i zgotivile, obema im se svidela ideja da snime duetsku pesmu, međutim, Karleuša takođe radi na novom albumu i nije sigurna koliko je pametno da prvo izda duet. Međutim, ipak negde veruje i javlja joj se da saradnja s Kijom može da bude super, te je rekla da pristaje ako se nađe dobra pesma – kaže za Star izvor blizak pevačicama i dodaje:

Foto: printscreen/e-stock

Jelena Karleuša i Kija Kockar

 

Obe imaju dosta dobrih ideja, a i pričale su i o spotu i na kojim lokacijama treba da se realizuje. Kija je već snimila neke pesme, ostalo joj je još nekoliko da snimi kako bi kompletirala album, ali vreba baš neki dobar tekst, koji bi mogla da ponudi Jeleni. Kija je oduševljena energijom koju Karleuša ima, sigurna je da bi mogle sa duetom da naprave ozbiljnu priču, te zato ne odustaje od te ideje. A ako se do izlaska njenog albuma to ne realizuje, spremna je da sačeka sledeću godinu kako bi napravile bum. Nijedna o toj ideji ne želi da govori javno, sve pregovore vrše u tajnosti – završava izvor.

BONUS VIDEO: