ON JOJ JE BIO NAJVEĆA PODRŠKA TOKOM RAZVODA: Evo kako izgleda OTAC Andreane Čekić! (FOTO)


IZVOR: Republika - 27.10.2021 | 16:50


Pevačica Andreana Čekić pokazala je svojim pratiocima na Instagramu kako izgleda njen otac koji joj je bio najveća podrška kroz život.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Andreana Čekić pesme

 

Pevačica Andreana Čekić vrlo vešto svoj privatni život krije od očiju javnosti, ali i ona je od krvi i mesa, pa tako nekada ima potrebu da pokaže svoje najmilije svojim pratiocima na društvenim mrežama. 

Andreana je ovaj put odlučila da svojim pratiocima predstavi svog oca, koji  joj je kroz njen život i karijeru bio najpotrebniji, ali i najveća podrška, što je pevačici i te kako trebalo. Andreana je nedavno prošla kroz težak period razvoda, a potom je uplovila u vezu sa Markom Miloševićem, s kojim se i verila, ali ljubav se okončana burnim raskidom.

Foto: e-stock

Andreana Čekić razvod

 

Andreana je sada pokazala najbitnijeg muškarca u njenom životu,a  to je njen otac. Andreana je uvek isticala da je vezana za porodicu i da važi za pevačicu koja porodičan život baš voli. No, postoji jedna osoba koja joj malo više znači od svih, a to je njen otac, koji je sa pevačicom bio i u dobru, i u zlu, a evo kako on izgleda.