OTAC MISICE VALENTINE PETROVIĆ U OČAJU: Pokušava da opere ćerku svim silama, SKANDAL ne jenjava! (FOTO)


IZVOR: Republika - 26.10.2021 | 14:21


Valentina Petrović srpska misica udaljena je sa daljeg takmičenja nakon što je pozirala na fotografiji pokazujući dvoglavog orla.

Foto: Instagram/valeryview

Valentina Petrović srpska misica

 

Srpska misica Valentina Petrović izazvala je veliki negativan odjek nakon što je pozirala tokom takmičenja pokazujući dvoglavog orla, ona se oglasila na svom Instagram profilu i tim gestom pokazala da zapravo ni sama ne zna ni šta priča, ni šta radi, drugim rečima, svoj intelekt je već dokazala. 

Valentina je odmah uklonjena sa takmičenja, s obzirom na to da se podigla velika prašina, a sada čak i njen otac Aleksandar Petorivć pokušava da opere ćerku u svoj očaju.

Foto: Instagram.com

Valentina Petrović pokušava da se opere

 

Naime, na Instagram profilu Aleksandar je objavio stori i objavu fotografije svoje mezimice, koja je ovog puta bila obučena u narodnu nošnju, a na drugoj fotografiji pokazala je tri prsta, kao obeležje Srbije.

 

 

Ovim potezom su svi šokirani, no, ovo nije prvi put da se ovakav skandal desi. Ista situacija desila se i Fljorindi Kajtazi, koaj je ponela titulu mis Njujorka 2019. godine. Ova misica albanskog porekla s Kosova nije mogla da se odupre da ne simulira albanskog orla, zbog čega je izbio skandal. 

Foto: Facebook.com printscreen

Fljorinda Kajtazi pokazalla dvoglavog orla