TRUDNA MARIJA PETRONIJEVIĆ PROGOVORILA O KORONAVIRUSU: Glumica otkrila kako se sada oseća! (FOTO)


IZVOR: Republika - 22.10.2021 | 12:37


Glumica Marija Petronijević bila je zaražena koronavirusom u devetom mesecu trudnoće, srećom, kako je vakcinisana, uspela je da pobedi ovog nevidljivog neprijatelja današnjice.

Foto: instagram.com

Marija Petronijević pobedila koronavirus

 

Srpska glumica Marija Petronijević pre nekoliko dana objavila je na Instagramu da je zaražena koronavirusom, zbog čega su se mnogi njeni prijatelji i članovi porodice uplašili budući da se nalazi u devetom mesecu trudnoće. 

Marija se oglasila na Instagram profilu i otkrila da je vakcinisana, a da ne sme ni da pomisli šta bi i kako bi prošla da se to nije desilo. Zahvalna na svemu, Marija je podstakla ljude da se vakcinišu, kako bi mogli da se što pre vrate ,,norlanom" načinu življenja. 

Foto: instagram.com

Marija Petronijević imala koronu u 9 mesecu trudnoće

 

- Što se tiče mog zdravstvenog stanja, stvari za sada stoje ovako: već pet dana sam bez temperature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravkog čoveka. Nos je i dalje blago zapušen. Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom. Vaksinisala sam se i revakcinisala u osmom mesecu trudnoće i najverovatnije zahvaljujući vakcini za sada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije - napisala je Marija Petronijević na Instagramu. 

Marija je uspela da pobedi koronavirus, shodno timu lekara koji je vodio računa o njoj, ali i dodatnoj zaštiti vakcinacijom, koju je glumica ispunila kao uzorna građanka Srbije, koja brine kako za sebe, tako i za ljude u okolini. Marija se oglasila sada na Instagram nalogu i objavila stori da je sada negativna na koronavirus, ali da je sve vreme imala pozitivne misli. 

- Korona negativna! Emotivno pozitivna - napisala je Marija. 

Foto: instagram.com

Marija Petronijević pobedila koronavirus