LEPOJ BRENI ZAKAZAO FOTOŠOP I PLASTIČNE OPERACIJE: Procurila fotka Fahreta, ŠTA TI SE DESILO?! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.10.2021 | 11:57


Pevačica Fahreta poznatija kao Lepa Brena objavila je fotografiju na kojoj se vidi da su joj filteri, fotošop i plastične operacije popustile.

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena bez fotošopa

 

Pevačica Lepa Brena spakovala je kofere i nakon suđenja sa kolegom Miroslavom Ilićem, otputovala sa njegovom bivšom ljubavnicom Mirjanom Antonović na odmor. 

U grupu od nekoliko dama, Brena je na Instagram profilu objavila set fotografija na kojima je pozirala bez šminke i fotošopa. Poznato je da je pevačica nekoliko puta uhvaćena da koristi fotošop, u kom promeni lični opis, a sada je pokazala kako ona definitivno izgleda kada joj zakažu sve moguće aplikacije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Bivšoj ljubavnici dala podršku u aferi da uništi Miroslava Ilića!

Pre samo nekoliko dana Lepa Brena pojavila se kao ključni svedok u slučaju Mirjane Antonović i Miroslava Ilića u Palati pravde, a svi su ostali šokirani kada je ona napala novinare u hodniku suda, o čemu smo već pisali. 

Fahreta poznatija kao Lepa Brena pokazala je svojim stavom bahato i bezobrazno ponašanje, a svi su se šokirali kada su je videli da je došla da podrži Mirjanu, koja već godinama unazad pokušava da uništi život Miroslava Ilića

Foto: E-Stock

Miroslav Ilić se sudi sa Mirjanom Antonović

 

Fahreti zakazao fotošop i filteri!

Nakon što se suđenje završilo, nekoliko dana kasnije Fahreta i Mirjana Antonović spakovale su kofere i otputovale iz Srbije na odmor. One su se odlučile za Hrvatsku, pa su pokazale kako uživaju. 

Tom prilikom pojavila se fotografija Lepe Brene bez šminke, filtera i fotošopa, pa su se mnogi šokirali njenim pravim izgledom. Fahreta je oduvek važila za ličnost koja redovno odlazi na plastične operacije, a sada je pokazala kako joj je sve popustilo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)