MACA DISKRECIJA UNIŠTILA LUKASA: Loš mu je POLNI ORGAN zato LAŽE da nismo bili zajedno!


IZVOR: Republika - 22.09.2021 | 19:51


Maca Diskrecija je podigla pravu prašinu kada je rekla da je imala intimne odnose sa foklerom Acom Lukasom, nakon čega se on besan oglasio i oštro demantovao, ali mu starleta nije ostala dužna već je otkrila detalje njihovog odnosa.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maca otkrila zašto Lukas krije aferu sa njom

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, nakon emisije u kojoj je na zaprepašćenje svih otkrila da je bila intimna sa folkerom Acom Lukasom, nakon čega se on oglasio besan i oštro demantovao ove navode.

- Svaki debil može da kaže nešto na televiziji i vi zovete mene! Ko je bre Maca Diskrecija? Da li ja ličim na nekog retardiranog umobolnika, mentalno zaostalog? - rekao je Lukas za Telegraf.

 

 

Posle ove njegove izjave, Maca je razvezala jezik i otkrila detalje njihove afere.

- Imali smo s*ks pre nekoliko godina. Nije to neki spektakl, jer se on nije dobro pokazao. Jako je loš. Loš mu je polni organ, loš je u krevetu, pa zato govori da nije bio sa mnom. Mene je iznerviralo to što on poriče, govori svima da je to laž. Ja sam spremna da idem na poligraf. Se*s smo imali u hotelu u Lukavcu, dok sam ja još bila nepoznata. Možda je zaboravio ko sam ja pa sad hoće da obnovi gradivo - ispričala je Diskrecija, prenosi Kurir.