NIJE MI SVEJEDNO KADA ME PLJUJU! Teodora Džehverović priznala kako negativni komenatri utiču na nju, PA HEJTERIMA ZAPUŠILA USTA!


IZVOR: Republika - 25.07.2021 | 09:00


Teodora Džehverović otkrila kako se oseća sada kada nakon više od godinu dana ponovo nastupa, pa dodala na koje načine se bori sa lošim komentarima.

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović vratila se nastupima posle više od godinu dana, a sada je otkrila kako se oseća nakon svega i kako se bori sa negativnim komentarima, prenosi Mondo.

Otkrila je koja je to rečenica kojom samu sebe bodri kada posustane.

- Pomalo sam umorna, ali se ne dam. Znaš postoji izreka nije mama p**** rodila, nadam se da mi neće zameriti na izrazu. Kad mi krene umor, ja to sebi kažem i dignem se - rekla je pevačica, pa dodala da bi nakon godinu dana pauze bilo ružno da se žali, ali da je činjenica da je sada sve ovo šok i za organizam i za glas.

 

 

Sa popularnošću dolazio je i veći broj onih koji je ne vole ili joj nešto zameraju, a Teodora je ispričala kako se bori sa njima.

- Na mojim nastupima je uglavnom mlađa publika, oni su iskreniju. Stariji vode računa, izađu kao čisto radi reda... Meni kažu: 'Jao, šta ti kao pevaš tu deci od 15 godina!', ja kažem: 'Šta je problem, kad ste vi izlazili, niste sa 30, 35 godina'... na mladima svet ostaje sa 15 godina se izlazi. Lepo je biti idol mladima -poručila je Teodora i dodala da joj nije ipak svejedno kada pročita negativne komentare.

 

 

- Ne pravim od sebe žrtvu, ja sam sigurna da svaki pevač prolazi kroz to. Ali neverovatno je da često nailazim na negativne grupe i komentare, ne znam zašto posle toliko godina kada sam dokazala da sam normalna osoba, da nema skandala i da sam svoju karijeru gradila nastupima. Dela govore umesto mene. Nije svejedno da te neko omalovažava, pljuje i komentariše u negativnom smislu - istakla je Teodora Džehverović.