OČI U OČI SA SVOJIM PROGONITELJEM! Nina Badrić ispričala UŽASAVAJUĆE detalje agonije kroz koju je prošla!


IZVOR: Republika.rs - 08.06.2021 | 16:28


Pevačica Nina Badrić otkrila je da se suočila sa svojim progoniteljem koji joj je postavio uređaj za praćenje na njena kola.

Foto: printscreen/TvPRVA

Nina Badrić

Naime, Nina Badrić prošla je kroz agoniju zbog muškarca koji ju je progonio, a otišao je toliko daleko da joj je postavio i uređaj za praćenje.

Hrvatska pop zvezda se u aprilu ove godine suočila sa svojim progodniteljem na sudu. Sada je prvi put otkrila koja je situacija presudila da se obrati policiji i koliko je živela u strahu.

-Zamislite kako je živeti sa spoznajom da vas neko konstantno prati i da uvek vreba na vas? Da zna vašu adresu i dolazi vam na prag, zvoni na vrata stana, da letuje gde vi letujete i spava u hotelim gde vi nastupate. Da u svakom trenutku zna gde se nalazite i da čak na autu pronađete uređaj za praćenje - govori Nina, a onda  se osvrnula i na to kako je zapravo rešila da stane na put ovoj jezivoj situaciji: 

 -Najviše sam zahvalna policiji s kojom sam u kontaktu, jer te stvari nisu nimalo bezazlene. Takve sam situacije nažalost prošla više puta u životu i nadam se da nikada više neću morati da se suočavam sa takvim ljudima, jer to nikome ne bih poželela - rekla je Nina za hrvatski “Jutarnji”.