JA SAM JAKO SUROV PREMA ĆERKI! Đorđe David otkrio: Plašim se DROGE i MOMAKA, to mi je najgora noćna mora!


IZVOR: Republika.rs - 04.06.2021 | 18:08


Progovorio je o ćerki!

Foto: instagram.com/djordje_david

Progovorio o ćerci!

Muzičar i član žirija Zvezde Granda, Đorđe David sa devojkom Anom ima ćerku Stašu.

Iako ne živi sa njima, oni funkcionišu kao porodica, a on je uključen u odrastanje mezimice. Sada je u intervjuu za "Blic" otkrio koji su mu najveći strahovi, kada je u pitanju njegova ćerka.

- Više bih voleo da ide putem sporta, iako i tu ima surovosti. Izbor je na njenoj strani, a ono čega se najviše bojim to su narkotici. Srčana je, emotivna i tvrdoglava kao mazga. Zbog toga se bojim da u takvu vrstu pošasti ne uđe. Bojim se i njene požrtvovanosti i posvećenosti. Ona je lavica, ona kad se bude zaljubila, to će biti strašno. To su dve stvari koje se meni pojavljuju kao noćna mora, iako ima samo 6 i po godina, ali izbor će biti na njenoj strani i imaće podršku čime god bude odlučila da se bavi u životu- rekao je roker, pa otkrio kakav odnos ima sa njom:

Foto: Instagram/djordje_david

Ona ima svega 6 ipo godina!

- Ja sam jako surov prema mojoj ćerki, dobio sam je u 50-im godinama i ne mogu nikog više voleti nego nju. Spreman sam da za nju ubijem, čista srca i savesti. Međutim, svestan sam surovosti koja nam se dešava i koja će se tek dešavati. Ona mora da bude spremna na svaku moguću vrstu provokacije, mora da bude obučena. Nenormalno je talentovalna i hoću da svira i klavir i bubanj, trenutno je na gimnastici. Prezgodna je na majku, preluda je na mene i to mi je ozbiljan problem. Ona je ozbiljan manipulator. Ja joj iz zezanja kažem: ti si ćero ozbiljna stoka, a ona se samo smeje. Ima šest ipo godina i sve me razume i tu neku vrstu drila ona prolazi sa mnom u komunikaciji i gle čuda ona to prihvata, jer je shvatila da mora da nauči taj dril da može mnome da manipuliše. Sto znači da je počela da kapira pravila.