TEŠKO JOJ JE, BILA JE U AGONIJI! Kija otkrila kako se oseća Ivana Aleksić zbog JAVNE PREVARE koju joj je priredio reper!


IZVOR: Republika.rs - 14.05.2021 | 20:18


Kija Kockar zajedno sa Ivanom Aleksić proslavila je njen razvod braka od repera Nenada ALeksića ŠA koji ju je javno prevario u "Zadruzi" sa Tarom Simov. Sada je otkrila i kako se osećaja zbog javne sramote i kraha ljubavi.

Foto: Instagram/printscreen

Kija Kockar podržala Ivanu Aleksić

Kija je bila Ivanina podrška od samog starta, dok se u rijalitiju tek naslućivalo da su Tara i Ša postali previše bliski, te da bi to moglo prerasti u javnu aferu.

Pevačica Kristina Kija Kockar progovorila je o svom prijateljstvu sa Ivanom Aleksić, ali i otkrila kako se reperova žena osećala tokom agonije koju je proživljavala prethodnih meseci: 

 -Ivana ima moju punu podršku, niko drugi, samo ona! Ne planiramo da osnujemo nikakvu grupu (smeh), planiramo da budemo srećne i zadovoljne, što dalje od toksičnih muškaraca. Mi smo bile od početka u kontaktu, čule smo se mesecima i razgovarale satima, a kada se sve ovo desilo, prvi put smo se snimile i uslikale zajedno. Jako mi je drago što se razvodi, zaslužuje mnogo više. Menjaju joj se osećanja, ima trenutaka kada joj je i teško. Lakše joj je od kada je saznala, jer je bila u agoniji, sada bar zna na čemu je – kaže Kija za Objektiv.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša početkom godine ozvaničio je vezu sa Tarom Simov, koju su započeli u rijalitiju "Zadruga", za to vreme njegova supruga, sa kojom je 7 godina u braku, javnu prevaru gledala je putem tv ekrana.