Pejović došao na savršenu ideju: Zbog korone sam od kuće napravio kafanu


IZVOR: Dušan Lukić - 28.04.2021 | 19:30


Pevač pokazao da je pravi boem!

Foto: instagram.com/aco_pejovic

Aco Pejović

Poznati boem i hedonista Aco Pejović otkrio je za Srpski telegraf da ga koronavirus nije potresao finansijski, ali da je zbog njega ostao željan kafane i provoda, te da je uzeo stvar u svoje ruke.

Naime, Pejović nam je priznao da više nije mogao da izdrži da sedi samo kod kuće, pa je jedan dan došao na ideju da od svog doma napravi kafanu, što je i uradio.

- Ništa se u mom životu nije promenilo otkako je korona počela. Uskratila mi je druženje s publikom, izlaske u kafane, što mi je najteže palo, ali ja sam se na kraju snašao. Sada ću da vam ispričam kako sam došao na savršenu ideju - rekao je Aco za naš list i dodao:

Aco: Komšije se ne žale, dođe mi društvo i pijemo do jutra. Žena jedva to podnosi

- Kad god se uželim kafane, napravim je kod kuće. Šta ću, korona me je na to primorala. Komšije se ne žale, uvek dođemo svi, mislim, celo moje društvo i ostanemo do jutra. Moja žena Bilja jedva podnosi ta okupljanja. Ona nam iznese meze i ode da spava, neće da sedi previše s nama. Jednostavno, ona nije boemski tip.

Nakon ovoga Pejović nam je rekao da se za finansije nijednog trenutka nije plašio pošto je poslednjih godina zaradio toliko da u njegovom slučaju pandemija može još da potraje:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Boem... Aco Pejović

- Nije mi korona oštetila finansije. Ako mi pevači nismo uštedeli za sve ove godine, za šta smo onda radili? Ja sam 36 godina u kafani, neće ništa godina dana da promeni. Svako gleda svoj džep. Ako čovek pametno ulaže, on ulaže u budućnost. Ko ne misli na to, on ostane bez para- rekao je pevač.

Aco: Teško se borim s gubitkom majke i prijatelja

Aco Pejović je ispričao kako se nosi s bolnim gubitkom majke Anđelke, koja je preminula prošlog leta, ali i gubitkom jednog od najboljih prijatelja Bore Lalevića:

- To najbolje znaju oni koji su gubili najdraže. Ja sam prošlu godinu zaboravio i precrtao u svom životu. Sad sam skoro slavio rođendan i rekao sam da slavim onaj od prošle godine jer prošlu godinu ne računam. To je godina koja je apsolutno izbrisana iz mog sećanja i trudiću se da je zaboravim za sva vremena. Gubitak, to znaju oni koji su gubili najdraže, kao što sam ja majku i jednog od najboljih drugova, mog Bora, to su stvari koje svakog od nas čekaju. Nažalost, to je sve sastavni deo života - rekao je Aco Pejović.