Jelena Tomašević o razlazu sa Ivanom Bosiljčićem: NEĆU DA ISPADAM JADNICA!


IZVOR: Republika - 09.03.2021 | 13:13


Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić venčani su od 2011. godine i oduvek su važili za skladan bračni par.

Foto: instagram.com/jelenatomasevic_official

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Međutim, malo je poznato da su pre braka imali probleme u vezi i da su bili čak i raskinuli na neko vreme. O ovom periodu nijedno od njih dvoje nije želelo mnogo da otkriva, a Jelena je tek sada ispričala šta se njoj dešavalo tada i da je zbog raskida u tom trenutku odbila svoj, sada, veliki hit "Da mi je da mi se vrati":

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: "Napisao sam ti jednu pesmu". I pusti mi on pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi". Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: "Da mi je da mi se vratiš" - ispričala je kroz smeh Jelena Tomašević i dodala:

Foto: Promo foto

Progovorila o razlazu sa Ivanom... Jelena Tomašević

- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala". Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: "Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?" - ispričala je pevačica u emisiji "Kec na jedanaest", na TV "K1".

Od trenutka kada su se pomirili, Jelena i Ivan više se nisu razdvajali. Venčali su se i dobili ćerku Ninu, a danas važe za jedan od najskladnijih domaćih parova.