NEDA UKRADEN BILA U VEZI SA SAŠOM POPOVIĆEM: Otkriveni moćni muškarci pevačice, na spisku i Gadafi!


IZVOR: Republika.rs - 04.03.2021 | 15:35


Pevačica Neda Ukraden bila je fatalna po moćne muškarce, te je uspela da zavede bivšeg libijskog vođu Moamera Gadafija, ali i Sašu Popovića koji je tvorac velikih muzičkih zvezda današnjice.

Foto: instagram/ST.V.Lukic

Neda ukraden i Saša Popović

Nakon razvoda od Milana Bilbije, pevačici Nedi Ukraden mnogi su se udvarali. Tako je na njenom spisku udvarača bio i Saša Popović jedan od čelnih ljudi Grand produkcije,a prethodno i ZAM-a.

Ukradenova i sadašnji direktor "Granda" su bili navodno u vezi nakon njenog razvoda, da bi nakon toga Popović otpočeo vezu sa njenom koleginicom Zlatom Petrović, pre nego što se skrasio pored Suzane Jovanović sa kojom je i danas u srećnom braku, piše Mondo.

Mediji su pisali kako je Neda bila u ljubavnoj vezi sa čuvenim libijskim vođom Moamerom Gadafijem. Međutim, ona je to demantovala, ali nije i poznanstvo sa njim.

 -Uprkos tračevima koje je beogradska žuta štampa lansirala početkom devedesetih godina, da mi je Gadafi bio ljubavnik, čemu smo se u kući svi slatko smejali, ja sam tog velikog državnika, preporoditelja Libije i velikog prijatelja Jugoslavije i Srbije upoznala 2006, kada sam zajedno sa još 100 privrednika i umetnika odletela "Jatovim" avionom u zvaničnu posetu Libiji. Tad smo kao delegacija imali priliku da se upoznamo s tim neobičnim, harizmatičnim državnikom i ono što je tada govorio svima nama, o stanju u svetu i našoj raspadnutoj zemlji, i sada deluje kao proročanstvo - govorila je Neda svojevremeno za medije.