U gadnom problemu! Moja beba pati: Sandra Obradović kumi i moli da joj vrate sina, suza suzu stiže!


IZVOR: Republika - 17.05.2020 | 14:27


Sandra Obradović prošle subote optužila je nevenčanog partnera V.B sa kojim ima sedmomesečnog sina za nasilje. Ona je rekla da ju je on pretukao i da je sa strašnim povredama završila u Urgentnom centru, dok je Vladimir to demantovao i rekao kako manekenka ima problem sa alkoholom. Njihov sin od sedam meseci trenutno se nalazi kod oca, a Sandra ga još nije videla.

Foto: printscreen/RTVPink

Sandra Obradović

- Ne znam da li je gospodin Vladimir doktor da daje dijagoze. Ne mogu da vidim svoju bebu. Od ponedeljka idem po socijalnim službama i govore mi da ne mogu da vidim svoju bebu, što je van svake pameti. Ja sam išla u dom u Zvezdari gde mi je rečeno da on nema nijedan papir o njemu, a moja beba plače - govorila je kroz suze Obradovićeva za Vikedn premijeru, sve vreme držeći bebinu cuclu u ruci.  

- Najviše me boli što moja beba pati, i beba mora da bude uz majku, hoću da mi se vrati moja beba. Pored zdave mame njega čuva bebisiterka - rekla je kroz suze Sandra, kojoj nije jasno kako je beba kod njega, navodeći da je V. B. nasilnik. 

Foto: printscreen/RTVPink

Podsetimo, njen nekadašnji partner rešio je da traži potpuno starateljstvo nad njihovom bebom. On smatra da se učesnica prve sezone rijalitija „Farma“ neodgovorno ponaša prema detetu.