SADA JE ZARAŽEN: Evo kako je pre samo 15 dana Đorđe David govorio o koronavirusu!


IZVOR: Pink - 26.03.2020 | 21:32


Muzičar Đorđe Nikolić, koji je poznat pod umetničkim imenom Đorđe David danas je sa javnošću podelio vest da je oboleo od opakog koronavirusa. Đorđe se danas oglasio iz bolničke postelje i otkrio da se ne oseća dobro, da stravično kašlje i da ima temperaturu, a on je pre samo 15 dana posetio lekara, a tada nije ni slutio da će ga snaći sve ovo.

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Đorđe David

- Otišao sam na rutinsku kontrolu svih organa, koju obavljam s vremena na vreme - rekao je on tada novinarima, a onda tvrdio da je koronavirus zapravo ''izmišljotina Kineza''.

- Što se tiče koronavirusa mogu samo da kažem da je to izmišljotina Kineza, najpametnije nacije na ovoj planeti. U Kini umre jednak broj ljudi od običnog virusa, kao i korone, koju su oni pustili u svet kako bi se obogatili. Oni tim putem skreću pažnju na sebe, promovišu se. Ja im skidam kapu kako su se dosetili koronavirusa da zaplaše narod, ali isto tako i apelujem na sve kod nas da ne paniče jer to nije priča kakvu su nam servirali Kinezi, a da se čuvaju i pregledaju zbog sebe i svog zdravlja uvek - rekao je Đorđe David tom prilikom i dodao:

- To je virus koji napada pluća, kao jača upala pluća, mere zaštite treba da postoje prvenstveno zbog sebe, ali Kinezima ne treba da verujemo, iako im je plan savršeno upalio.