Edita je nedavno napravila drastičnu promenu svog fizičkog izgleda: Sada je konačno otkrila zbog čega se odlučila na taj potez!


IZVOR: Pink.rs - 05.12.2019 | 09:47


Nakon 24 časa pevačica Edita Aradinović može da se pohvali velikim uspehom novog singla "Soba", koji već broji preko milion pregleda na Jutjubu. Uz to pevačica je istetovirala naziv i svoje druge nove pesme i tako najavila nova iznenađenja za svoje fanove.

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Edita Aradainović

- Mnogo sam uzbuđena što je "Soba" za samo 24 ušla u trending u celom regionu, ali ne zaustavljam se ovde, spremam još mnoga iznenađenja za svoje fanove - poručila je Edita koja će za doček Nove godine nastupati u Beogradu.

 

- Znam da mnogo mojih kolega peva upravo u Beogradu, ali se ne plašim konkurencije, jer verujem da svako ima svoju publiku - kaže ona.

Uz to, Edita se kratko osvrnula i na natpise u novinama u proteklom periodu i odnos sa bivšim saradnicima Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem.

Foto: youtube.com/Za Beograd

Filip Miletić i Miloš Roganović

- Potpisala sam ugovor sa njima u aprilu mesecu i uredno plaćam ono što im dugujem zbog raskida saradnje. Tako da, što se mene tiče, nema nikakvih problema između nas. Za sve ostalo nemam komentar i čekam da sudski organi izađu sa podacima, pa ću tada i ja moći da kažem svoju stranu priče - objasnila je pevačica i navela da je i sama bila iznenađena što je upletena u priču o napadima na Filipov i Milošev studio.

Edita je za potrebe spota nove pesme postala plavuša, ali je taj izgled zadržala, pa je na pitanje da li se plavuše bolje zabavljaju dala zanimljiv odgovor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ninarajakatelier

A post shared by editta (@editaaradinovic) on Dec 1, 2019 at 1:53am PST

- Evo ja se nadam, možda ujedno i nađem nekom zgodnog dečka zbog plave kose - našalila se zgodna pevačica.