Prija napravila urnebesan lapsus: Pevaću Veljku i Bogdani za dušu!


IZVOR: E. S. T. - 15.11.2019 | 04:25


Folk zvezdu Aleksandru Živojinović sreli smo na jednom gradskom dešavanju, gde smo iskoristili priliku da je pitamo za venčanje decenije Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić. Na događaju koji se s nestrpljenjem očekuje, a koji će se održati 24. novembra Prija će, kako nam je rekla, biti gošća na venčanju.

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra...

Budući da je Prija nekada bila omiljena mlada pevačica porodice Ražnatović i da je pevala na svim proslavama koje su pravili, pitali smo je da li joj je krivo što ona neće zapevati na svadbi o kojoj priča ceo region, kada nam je pevačica otkrila da će ona i njen suprug Filip biti među zvanicama.

- Filip i ja ćemo, naravno, doći na svadbu kao gosti - otkrila je Aleksandra.

Kada smo je pitali da li će ipak zapevati za mladence ukoliko oni to budu tražili od nje, pevačica je nesmotreno rekla:

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Veljko i Bogdana...

U našem narodu se ova izreka koristi kada nešto posvetite osobama kojih više nema

- Naravno, pevaću za njihovu dušu. Što da ne, uvek - rekla je Prija i napravila lapsus, verovatno ne razmišljajući kakvu konotaciju imaju njene reči i kada se kaže pevati nekome za dušu. U našem narodu se ova izreka koristi kada nešto posvetite osobama kojih više nema.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Pevačica neće na zimovanje

Aleksandra Živojinović priznala je da ne podnosi zimu i da muči muku sa Filipom oko toga da li će ili neće ići na zimovanje. Atraktivna pevačica nije zimski tip, užasava je hladnoća, dok njen suprug obožava zimske čarolije.

- Filip voli sneg, voli zimu i zimske aktivnosti. Ja sam više za more i leto. Zato se uvek teško dogovaramo oko zimovanja. Nisam sigurna kako ćemo to izvesti ove godine - bila je iskrena pevačica.