Ugledni hrvatski psihijatar oštro osudio pevačicu: Severina je za psihijatriju, hoće promociju preko sina!


IZVOR: Tijana CVEJANOVIĆ - 19.10.2019 | 03:15


Pevačica Severina Kojić opet je dokazala da joj je karijera bitnija od sina, kojeg je dobila sa kraljem bakra Milanom Popovićem, pa je namerno inscenirala dramu i optužila školu koju pohađa Aleksandar za zlostavljanje deteta.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Milan i Severina...

Ono što je Srpski telegraf juče preneo, da je pevačica uhvaćena u laži, te da nije istina da je bila sprečena da dođe po svoje dete, nego je sve u dogovoru radila sa svojim mužem Igorom Kojićem, potvrdio je i hrvatski psihijatar Herman Vukušić na svom Fejsbuku.

- Severina hitno kod mene u kancelariju! Ona je na pres-konferenciji, umesto najavljene teme, sasula niz nepotkrepljenih uvreda i optužbi na račun škole koju pohađa njen sin, grada Zagreba, kao i administrativne jedinice, gradonačelnika Milana Bandića i Centra za socijalni rad grada Zagreba - napisao je ugledni psiholog pa nastavio:

Foto: youtube.com/Hrvatska radiotelevizija

Herman Vukušić...

- Podsetimo se da se ovde radi o osobi koja je svojevremeno fotografije svog maloletnog deteta delila po društvenim mrežama, a sudsku presudu o podeljenom roditeljstvu dočekala je na nož. Kada sam pročitao njene izjave, stekao sam utisak pokušaja manipulacije medijima, a sve u svrhu svoje lične prirode, a ne štetu interesa svog deteta. Tužno, žalosno i zaslužuje da me poseti u mojoj kancelariji.

Foto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal

Severina Kojić...

Nakon uglednog psihijatra oglasio se i Aleksandrov otac Milan Popović, koji je za hrvatski portal Index progovorio o tim optužbama i o incidentu o kojem je Severina govorila.

- Igor Kojić je isprovocirao taj incident svojim nasilnim i neprimerenim ponašanjem, zbog čega je škola zvala policiju. Čuo sam se sa detetom u tom trenu i tu nema reči o bilo kakvom zlostavljanju. Incident je isprovociran da se napravi senzacija. Isprovociran je iz dva razloga - prvi je da se napravi senzacija kako bi se pažnja javnosti usmerila na Severinu zbog promocije njene nove turneje, a drugi je taj što smo trenutno u očekivanju veoma bitne presude u jednom od postupaka koje vodimo. Kao i nekoliko puta dosad, tokom očekivanja bitne presude, sa Severinine strane je bilo ovakvih javnih ispada u kojima ona proziva državne institucije i time vrši pritisak u nadi da će to na neki način pomoći konačnoj presudi u postupku. To je pokušaj zastrašivanja - rekao je, između ostalog, Popović i dodao:

Foto: instagram.com/severina

Igor i Severina...

Milan: Igor Kojić je isprovocirao taj incident svojim nasilnim ponašanjem, zbog čega je škola zvala policiju

- Za rukovodstvo škole mogu reći da je izuzetno profesionalno. Ta škola je jedna od najboljih škola u Zagrebu i imam samo reči hvale i za učiteljice i za čitavu organizaciju škole. Da sam u bilo kojem trenutku posumnjao da se tu radi o bilo kakvom zlostavljanju, prvi bih stao na stranu majke i napravio sve što je u našoj moći da zaštitimo dete. Moja procena je da tu nema zlostavljanja, te da je inscenirani incident. Takođe, tog dana je advokat čekao u automobilu ispred škole, a i sama Severina se pojavila u školi pola sata kasnije jer je dete zaboravilo torbu. Dakle, ona je bila u blizini i cela stvar je namerno isprovocirana.

Foto: e-stock/KOBRA

Milan Popović...

Podsećamo da ovo nije prvi put da Severina želi da skrene pažnju na sebe i optuži vlast ili svog muža baš pred važno suđenje.