Komšije otkrivaju: "Tijana Ajfon neprepoznatljiva bez šminke"!


IZVOR: espreso.rs - 07.10.2019 | 09:09


Komšije kažu da se Tijana trudi da sa svim komšijama bude u lepim odnosima, kao i da se uvek kulturno javi i izgleda zgodnije u prirodi. Mnogi kažu i da njenog dečka nikad nisu videli.

Foto: instagram.com/ticamaksimovic

Tijana Ajfon..

- Tijanu sam jednom videla kako je sama tresla tepihe u dvorištu ispred naše zgrade, a viđam je i kada krene u redovu nabavku. Uvek nosi spisak sa sobom, a od prodavačica traži da joj daju najsvežije namirnice. Jednom me je srela ispred zgrade, a kada je videla da nosim džak sa paprikama, tražila mi je da joj dam svoj recept za ajvar - ispričala je Tijanina komšinica i dodala:

- Pozvala sam je da zajedno napravimo ajvar i moram da priznam, da se dobro pokazala. Vidi se da je prava domaćica i da su je mama i baka naučile mnogim tajnama kuhinje.

Međutim, nisu svi Tijanini susedi svesni da starleta živi u njihovom kraju. Jedan mladić je čak izjavio da je moguće da je nije prepoznao bez šminke.

Foto: instagram.com/ticamaksimovic

Tijana Ajfon

- Mislite na Ajfonku?! Ma da, često ovde dolazi. Uvek nosi tamne naočare, nikada oči ne želi da pokazuje. Ljubazna je, ali i dosta rezervisana - rekla nam je prodavačica i dodala:

- Svima se lepo javi, ali nikada nije ulazila u dublju diskusiju sa nama. Kupi osnovne namirnice, ljubazno se zahvali na usluzi i ode svojim poslom. Mnogo je slađa uživo, lepša nego na TV. Često šeta neko malo kuče, pa mu onda obuče neke suknjice, sve mi je to simpatično.