Telefon joj se usijao od poziva: Katarina Živković otkrila da li ulazi u "Zadrugu 3"!


IZVOR: Blic - 01.09.2019 | 20:05


Katarina Živković istakla je da se ipak neće pridružiti rijaliti ekipi "Zadruge 3", bez obzira na glasine koje je već neko vreme prate.

Foto: Promo foto

Katarina Živković...

Naime, oko pevačice podigla se ogromna prašina kada se zahvalila fanovima na Instagramu koji su pisali da joj žele sreću u rijalitiju. Sve je do te mere "potrčalo", da su čak i njene bliske prijateljice zvale da provere da li će biti deo ovog rijalitija, pošto su poverovale da je to istina.

- Ne ulazim u "Zadrugu 3", a veruj mi da me proteklih dana apsolutno svi zovu da provere. Čak su meni bliske drugarice i poverovale da ulazim u rijaliti, pa me tek onda pozvale da prokomentarišu. Rekla sam im: "Pa, zar ne bih prvo vama rekla, pa tek onda da pročitate u novinama?". Slatko se smejem tim pričama - ispričala je Katarina, koja planira da ode na odmor u novembru.

- Mogu da se pohvalim i da kucnem u drvo što puno radim i što je pesma odlično prošla kod publike. Na odmor ću ići tek u novembru najverovatnije i to će biti neka daleka destinacija - naglasila je ona.