Konačno je došao i taj dan: Dea od danas ponovo na Pinku!


IZVOR: Tijana CVEJANOVIĆ - 11.07.2019 | 03:15


Pet meseci nakon teške saobraćajne nezgode Dea Ðurđević, voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro", konačno se danas vratila na TV Pink!

Foto: dailymotion.com/printscreen

Dea Đurđević...

Dea se za sada u jutarnji program vraća za stalno - od sutra će svakog ponedeljka, četvrtka, petka i vikendom, milionskom auditorijumu poželeti dobro jutro i srećan početak dana. Voditeljka je presrećna zbog povratka na ružičastu televiziju.

- Konačno je došao taj dan i ja sam neizmerno srećna što sam u najgledanijem jutarnjem programu. Obećavam gledaocima da ćemo imati potpuno nove i drugačije teme, nove i još zanimljivije goste. Već smo najgledaniji jutarnji program na svim komercijalnim televizijama, a verujem da ćemo biti još gledaniji - rekla je Dea.

Foto: dailymotion.com/printscreen

Predrag Sarapa...

I Sarapa se raduje njenom povratku u jutarnji program i smatra da će to biti dodatni podsticaj da "Novo jutro" ostvari još bolje rezultate.

Popularna voditeljka, podsećamo, 20. juna je bila gost-voditelj u "Novom jutru". Prvo je razgovarala sa Sarapom, koji joj je svih ovih pet meseci čuvao mesto pored sebe, a potom su njih dvoje intervjuisali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.