Uzmi tabletu: Doktor se javno obratio Ani Nikolić i otkrio da ona ima probleme sa spavanjem!


IZVOR: Svet.rs - 02.06.2019 | 03:15


Ana Nikolić u poslednje dve godine ima ozbiljnih problema sa kilažom, a zbog činjenice da je nekada bila jedna od najzgodinijih pevačica, mnogi je žestoko, nekada i veoma brutalno kritikuju.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Neće joj biti dobro kada ovo pročita... Ana Nikolić

Ovoga puta Ani se obratio psihijatar, Prof. Dr. Jovan Marić koji je objasnio zbog čega je Nikolićeva dostigla toliku kilažu i dao joj savet kako da smrša, a usput ju je i iskritikovao:

Foto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY

Tvrdi da je Ana ružna... Prof.Dr. Jovan Marić

- Ana Nikolić se ugojila, a to je ozbiljan problem, pogotovo što mi živimo u vizuelnoj kulturi, koja uvažava lepotu i mladost. Svi znaju da je fizički izgled veoma važan, pogotovo u profesijama koje na neki način žive od izgleda, a to su i pevačice. Nije im dovoljan samo glas, pevačica mora i lepo da izgleda. Čak i operske pevačice, koje su bile ranije veoma debele jer se smatralo da moraju da imaju široka pluća, i one su danas mnogo vitkije nego ranije. Hrana je često zamena za neka druga zadovoljstva, kao na primer ljubav i seks, i ako je osoba uskraćena za neko zadovoljstvo, ona se okrene jelu. I to treba uzeti u obzir kad neko mnogo jede. Možda Ani Nikolić nedostaju neke druge stvari, kao što su ljubav, seks i tako dalje. To je onda začarani krug – jede i debela je, ružno izgleda i nema povratka. Nije lako, ali najbolja dijeta jeste prazan frižider - kaže poznati stručnjak dr. Marić.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Psihijatar je posavetovao...

Osim izjave da osobe sa viškom kilograma ne izgledaju lepo, Marić je dao teoriju po kojoj se gojaznim ljudima ne sme ni verovati:

- Debeli ljudi su nebrige, to nisu pouzdane osobe. Pa Miloš Obrenović je s pravom tvrdio da nikada nijedan posao ne bi dao nekom debelom čoveku jer su to sve nebrige. Ana Nikolić ima jojo efekat – gladuje pa se najede. Tačno je da se neke žene tokom trudnoće ugoje i posle težom mukom skidaju. Moj savet za Anu jeste da jede hranu koja nema mnogo kalorija, od jabuka do kupusa, i da izbaci testenine i sve što goji. I alkohol da izbaci. I da posle sedam uveče ne jede. Čak i ako je gladna uveče, neka uzme tabletu za spavanje. Ima onih koji kažu da ne mogu da spavaju jer su gladni. Uzmi tabletu za spavanje, pa ćeš da spavaš!